Туризъм Handheld GPS Protect Light Blue Silicon Case + черен сменяем Пръстен на шийката на каишка за Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x
New

Туризъм Handheld GPS Protect Light Blue Silicon Case + черен сменяем Пръстен на шийката на каишка за Garmin eTrex 10 20 30

BGN 13.00
BGN 15.98

В магазина

Повечето пакети ще бъдат проследени, но някои ще се проследяват, когато пакети са в Китай, но няма информация за проследяване не може да бъде предоставена, след като стоките ще напуснат Китай.(Защитете силиконов калъф) функция : ултра лек. Дава възможност за удобно носене на GPS устройство. Модерен, уютен и класа на шийката на каишка! Той е мек и издръжлив.
GPS, предназначени само за демонстрация и не е включена в комплекта за продажба.) Ако притежателят е свързан с част от колиета, можете да го освободи, чрез натискане на бутон в средата на кръгла мъжец. Разликата в цвета не е дефект на качеството. Ние взехме този колоритен дизайн и са използвали нашата технология, за да приключи около висококачествен силикон.
ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО ПОЛИТИКА
Ако търсите едро за покупка, ние можем да ви предоставим цени на едро цена.
Пакети Съединените Щати ще бъдат изпратени по пощата първи клас e Packet, и ние осигуряваме безплатно и отслеживаемую доставка за повечето поръчки в САЩ, с изключение на някои стоки с ниска цена.
Пакетът включва : 1* нов калъф за GPS Garmin e Trex 10 20 30 10x 20x 30x 201 201x 1 * сменяем Пръстен на шийката на колан
ЦВЯТ :
Всички снимки са заснети от професионални фотографи при студийном светлина.
Моля, вижте повече информация в горния раздел за разходите за доставка. Тъй като застрахователната компания изисква от нас да изчакате 50 дни, преди да можем да докладва за загуба на пакет, ние изискваме да ни купувачи са чакали толкова дни. Калъф за кожата на Garmin e Trex 10 20 30 10x 20x 30x 201. дължина на каишка : 32 инча.
КОМЕНТАРИ
Ние може да оцени 5-звезден рейтинг положителни отзиви и да обещае същото в замяна! Ако смятате, че вашите продукти не заслужават 5-звезден класиране в една или няколко категории, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка (1,2 или 3 звезди). Защитете вашия GPS навигатор Garmin от кал и мръсотия. Често този на шийката на каишка е изискване за безопасност на обществени места.

Основни свойства

Пакет:
Калъф И Лента
Дизайн:
Обикновена
Функция:
Антидетонационный материал
Тип:
Монтирани Случай
Търговия На Дребно Опаковка:
No
Характеристики:
Предотвратите вашия GPS Garmin от кал и мръсотия.
търговска марка:
иккой
Съвместим Марка:
за garmin

Избор на купувачи