Мобилни телефони, закачалка за кърпи, държач за тоалетна хартия tissue boxesAntique баня хартия притежателя на телефона с пепельницей полк баня
New

Мобилни телефони, закачалка за кърпи, държач за тоалетна хартия tissue boxesAntique баня хартия притежателя на телефона с

BGN 48.00
BGN 78.38

В магазина


Различна държава има различен размер на тръби, подходящ за кран, моля маркирайте правилния размер на съобщение за поръчка, когато правите поръчка или ние ще изпратим на стандартен размер тръба G1 / 2(стандарт за дължина е 35 см) за вас,надявам се да може да разбере!
Доставка :
·Моля, обърнете повече внимание на адресите на вашите поръчки, които трябва да съответства на адрес за доставка.
* Доставка през DHL / UPS / Fedex/TNT/EMS/DPEX / Amarex express way, моля, уведомете продавача, колкото $ трябва да се пишат във фактурата за доставка,това се отнася за вашия данък върху вноса,ако няма съобщение от вас, тогава ние само пишем по стойността на продукта, на фактура !
Гаранция :
* Замяна на дефектна стока в рамките на 7 работни дни след доставка на стоката;
* За увреждане на пратката, трябва да се докладва в рамките на 5 работни дни от датата на доставка на стоката.
Контакти :
· Ако искате да направите голяма поръчка или смесени поръчки, моля не се колебайте да се свържете с мен.
·Ако имате нужда да поръчате няколко артикула,моля, дайте ми да знам, първо, за да можем да ви предложим отстъпка от доставката на някои продукти.
Коментари :
* Ние описваме предмети са толкова добре, колкото мога. Ако нещо е пропуснал, моля да ме уведомите
. Трябва да се провери на стоки, когато стоките бъдат доставени, ако той е повреден, моля, не се притеснявайте за това , моля, просто любезно приемете го и незабавно да се свържете с нас, ние ще ви изпратим нов, ако е необходимо, това е много ценен.ние ще вземем върху себе си отговорността за този проблем за вас!
· Моля, пишете Ми, преди да оставите коментар, ако сте недоволни от стока,така че да можем да го реши, не отваряйте спор, а след това ми пишете за проблема!
· Международни купувачи, Моля, обърнете внимание, вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Основни свойства

Тип:
Хартиени Притежателите
Материал:
Метални
Номер На Модела:
C10
търговска марка:
MAIJIESHENG
Тип:
Хартиени Притежателите

Избор на купувачи