Нов 234x146 234*146 234mm x 146mm 4wire сензорен екран
New

Нов 234x146 234*146 234mm x 146mm 4wire сензорен екран

BGN 158.40

В магазина


Ако сте доволни от покупката си, моля, оставете ни положителен отзив след получаване на стоката, и ние ще ви възстановим обратна връзка.ние само ще изпратим според адрес перевозкы на пратката,ако искате да промените адрес перевозкы на пратката, ад ще се свържат предварително, аз вътре time. И ние сме добър отбор инженер можем да подкрепят нашите клиенти да реши проблема технология винаги.
Източна Европа може да отнеме до 16-30 работни дни.
Франция / Испания / Германия може да отнеме 7-20 работни дни. :
Сащ / Великобритания / Австралия 7-14 работни дни.
Замяна трябва да сте поръчали грешен част на купувача, купувачът трябва да плати такса перевозкы на пратката от 2 пътища. Запазваме си правото да откаже всяко изискване, което информира продавача по-дълъг от 7 дни.
Ние имаме фабрика за цел да направи целия вид на панела на екрана за докосване която вашите изисквания.
За доставката :
ще ги изпитаме, е строго пред кораба.
ние ще го доставим в рамките на 1-3 работни дни след вашето плащане.
Купувачът е длъжен да уведоми продавача за всички върнати стоки в рамките на 7 дни след получаване на пратката.
ако срещнете някакви проблеми, ад ще се свържат, аз първо, ще се опитам да разреши за вас., Ние също да можем да се произвеждат по заявка сензорен екран и контролер, и ние имаме много на LCD панели, HMI, EL-панели и някои трудно достъпни продукти в нашия склад. ние ще направим всичко възможно, за да решим вашия случай възможно най-скоро. Нашето MOQ да признае малък качество и кратко време за delievery.
Цената на доставката не подлежи на връщане.
Върнатите стоки трябва да имат цялата оригиналната опаковка и да се намира в добро състояние. Нашите продукти са широко използвани за медицински и промишлено оборудване, научно-изследователски изложби, машинно оборудване, технически контрол, човеко-машинен интерфейс,интегрирана работна станция на индустриалната автоматизация, павилион, POS, CNC и т.

Основни свойства

Номер На Модела:
234x146 4 тел
Тип На Двигателя:
сензорен екран

Избор на купувачи