Сладък динозаврите стикери за стена за детски стаи САМ детски стените са декоративни стикери винил животни Vinilos Decorativos Para Paredes
New

Сладък динозаврите стикери за стена за детски стаи САМ детски стените са декоративни стикери винил животни Vinilos Decorativos

BGN 7.00
BGN 7.98

В магазина


Моля, обърнете внимание : празнични и почивни дни не са включени в работни дни.
А : на първо място, ние извиняваме се за този случай, моля, свържете се с нас, преди да отворите спор, и дайте ни шанс, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. Доставка ще се организира в рамките на 2-5 дни след потвърждаване на плащането.
А : моля свържете се с нас и кажете повече подробности за това, което искате.Ако не сте получили пратката си в обичайното време, моля, свържете се с нас за проверка.
2, размер се измерва ръчно.
Забележка :
1, може да има малка разлика в цвета се дължи на настройките на монитора на компютъра. Защото има много причини, поради които ние не можем да контролираме в Курьере, когато продуктите са предоставени от нашите местни. Допускане е 0,5 виж
Преглед
Доставка
1. Само за справка. прашен линия стена, случайно повърхност, тапети ETK Рему 3 D. Вашето удовлетворение е изключително важно за нас и ни държи мотивирани постарая повече за нашите клиенти! Моля добавете ни към любимия на продавачите, тъй като ние сме постоянно добавяне на нови продукти. Всички стоки, които ще бъдат изпратени само на посочения от вас адрес за доставка. моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.
Въпрос : искам да се коригира името.
А там трябва да има някаква причина да е причина 1.
Рекламации И Връщане На Парични Средства
Ние сме щастливи да предложим замяна на нашите продукти, но моля, имайте в предвид, ако грешката от името на купувача, ние любезно ви помолим да върне стоката, а също така за покриване на разходите на нов продукт, който ще бъде изпратен.
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Въпрос : аз все още не получавам стоките си, защо?
А : Моля дайте стоки по-малко време да отида до страната си от Китай. : Аз не мога да залепите на своята стена, това е лоша стока.
Описание
Материал
Екологично чисто лепило + Vinyl стикер + PVC трансформирующая филм
Предмет на
Сладки Стикери За Стени В Света На Динозаврите Детска Стая
Размер
Размерът, който ще получите, е 30 см х 90 см
Размер на показване на снимка
Опаковка
Индивидуален торба OPP
Тегло
90 г/Комплект
Цвят
Колоритен.

Основни свойства

Размер:
30cm x 90cm
търговска марка:
Леле!
Номер На Модела:
WC-CT0014
Спецификация:
Single-piece Package
Класификация:
За Хладилник, Етикети В Тоалетната,За Стена, Стикери Панел Прекъсвач, Стикери Прозорец
Стил:
Карикатура
Сценарий:
Стена
Модел:
Плосък Релеф Стикер За Стена
Тема:
Домашни любимци

Избор на купувачи