maizhi 10шт 4 бутона силиконов калъф за ключ на автомобила калъф за Honda 2013 2014 за Accord, Civic Pilot CRV HRV EX EXL притежателя на дистанционното на ключа
New

maizhi 10шт 4 бутона силиконов калъф за ключ на автомобила калъф за Honda 2013 2014 за Accord, Civic Pilot CRV HRV EX EXL

BGN 14.00
BGN 15.30

В магазина

Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.
Пакетът Включва :
10 x силиконов калъф за ключове ( не включва дистанционно на ключа )
1. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Pls сравнете с изображения преди покупка, уверете се, че вашият ключ е точно същата, както е показано на фигура!!
4. Или пък можете да изберете замени. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Този обект не е дистанционно управление, това е просто смяна на технологичния защитен своята практика за дистанционно на ключа. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Основни свойства

търговска марка:
МАЙЖИ
Вид На Материала:
Силикагел

Избор на купувачи