BMT 20 бр/лот отлично качество 2900 mah 3.82 в батерия за iPhone 7 Plus 7G 7P кобалт подмяна на клетки ремонт истински 0 цикъл
New

BMT 20 бр/лот отлично качество 2900 mah 3.82 в батерия за iPhone 7 Plus 7G 7P кобалт подмяна на клетки ремонт истински

BGN 270.32

В магазина

Клетка, както и от ядро, се измерва ма.
Някои снимки от изложбата :
Какво е направил. PSE : безопасност на продукта електрически уред и материал., обичайната качествена клетка събрана с дъска ПХБ съд. гъвкав кабел.
5 Причини Защо Трябва Да Си Купите Нашия Продукт :
- Цялата Акция На Продукта 1 Година Гаранция
- 100% Тествани Преди Да Изпратите
- Ние сме от производителя
- Професионалист в областта на акумулаторни батерии в продължение на 4 години
- 365 дни политика за връщане и безплатна доставка и в двете посоки
Как изглежда този предмет?
Купувате батерия на по-високо качество за 7 Plus, 100% Cobalt cell и TI CPU PCM с гаранция 2 години. батерии Bamyoyo са подредени в гардероба за сортиране капацитет, след 8 часа сортиране, точно на четене на данни батерии, проверка на капацитета в съответствие с капацитет капацитет на батерията на i Phone, ако капацитетът не отговаря на стандартите, ще бъдат изтрити. Но за пълно литиево-CO2 (3,7 в) батерия елемент, направен, той може да продължи с години. За i Phone батерията се различава от други мобилни батерии факта, че на печатна платка с всички комуникационни данни, трябва да получи връзка с телефон. CE : европейско съответствие, батерии, съответстващи на европейските стандарти за техническа хармонизация. Той контролира от електрически ток и напрежение. Батерии отговарят на японските стандарти за производство на електрически продукти. торта батерията се провежда цялостна проверка с помощта на софтуер за Texas Instruments. такса защита(PCM)
3. член на работна група Хардинга., добит от САЩ Texas Instruments IC на борда на PCM.Закон За безопасност на електрически уреди и материали се прилагат към предприятия, производство или импортирующим продукти в Япония . Защитна плака толкова, колкото вода от чешмата. Качеството на батерията-това е нашето всичко. Всички наши батерии строго се придържат към стандарти и производствени процеси. Акумулаторни батерии BMT company изцяло съставени от материали, Li-CO2 и преминават сертифицирани от UL.

Основни свойства

Apple Модел:
iPhone 7 plus
Сертифициране на качеството:
CE, UL,PSE
Капацитет на батерията(ма):
2801mAh-3500mAh
Съвместим Марка:
Apple
търговска марка:
Бамейо
Номер На Модела:
BMTI7PSQ
Оригинал или не:
Съвместим

Избор на купувачи