Печат на папагал в полет абстрактно изкуство живопис стенно изкуство живопис начало декор хол модерен платно за печат без рамка картини
New

Печат на папагал в полет абстрактно изкуство живопис стенно изкуство живопис начало декор хол модерен платно за печат без

BGN 15.00
BGN 28.74

В магазина

нашата тема включва, както е показано по-долу :
Изкуството за деца, Астрономия и Космос, напитки, Портретно илюстрация, комикс, танци, образование, фентъзи, модни храна, хобита, почивка, къща и огнище, Хумор, карти, мотивация, филми, музеи, музика, изпълнителско изкуство, място на публикуване, религия и духовност, Време на Годината, Спорт, натюрморт,телевизия, транспорт,типография и символи, световна култура
НАЙ-ДОБРИТЕ КАТЕГОРИЯ
Декоративно изкуство, абстрактно изкуство, фотография, винтажное изкуство,Изобразително изкуство,съвременно изкуство,е черно-бяла фотография,Ботаническая,живописна, животни. Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 30-дневен период. Имаме модерна и екологично чиста система. вие получавате грешен продукт). Опазване На Околната Среда.
Возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (т. Ако имате проблеми с нашите сделката, моля, свържете се с нас на първо място. стоката ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни след получаване на потвърждение за плащане. продуктът е произведен в Китай . потопен въздушна поща, която нормално отнема 10-27 работни дни за пристигането си.
Допълнителна Услуга.от настройките на монитора на компютъра може да има малка разлика в цвета, което е неизбежно. картината не е ръчна работа, тя е отпечатана машини.
Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ние винаги сме готови да работим за вас !
ДОСТАВКА
1. Ако харесвате нашите услуги, моля, пишете ни на 5-звезден коментар, благодаря!
.
Разумна цена. Отговорът ще бъде извършена в рамките на 24 часа след получаване на всяко оплакване или запитване.Както и светлинни ефекти, цвят обекти, може би малко по-различно от изображението.
Внимание : в съответствие с политиката на местните власти, на клиента от Русия и Украйна трябва да напише пълното си име, само, така че клиентът да може успешно да се получи стоката в ръка и да завърши декорация на митницата.

Основни свойства

Размер (Инчове):
12X18, 16X24, 20X30, 24x36, 28X42
търговска марка:
wlong
Тип:
Печат Върху Платно
Продукти:
Домашни любимци
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Платно
Стил:
Абстрактен
Рамка:
No
Среден:
Водоустойчиви Мастила
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Боядисване Със Спрей
Номер На Модела:
Папагал в полет
Форма:
Вертикален Правоъгълник
оригинал:
ДА
Опитион Финала:
Не Рамкиране/ Няма Разтягане В Продължение
Тип:
Печат Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
принтер:
Японски Принтер Epson
Платно:
Платно 230гсм
1 инч:
2,5 см

Избор на купувачи