Geprc GEP-KX5 елегантен FPV Rcing quadcopter 243 мм, колесната база карбоновая рама TRUE X freestyle
New

Geprc GEP-KX5 елегантен FPV Rcing quadcopter 243 мм, колесната база карбоновая рама TRUE X freestyle

BGN 91.04

В магазина

Благодарение на фината стыковке с карбонова дъска новият дизайн ще има своята твърдост 50% по-високи от традиционните, така че устройството ще бъде трудно да се удари и повреди, пилотите могат да бъдат по-безгрижни.
Контакти :
Ние винаги се опитваме да предоставим най-добрите услуги и надеждни продукти за всеки клиент. 7-часова двигателя е с изключителен дизайн, който може да защити двигателя при сблъсък. Моля,не се колебайте да се свържете с нас за решение, когато имате някакви въпроси. Когато пътувате със самолет, хладни светлини и полет е лесно да се дължи на зумер. Ето защо той може да лети по-стабилно и свободно. Тази конструкция ще е добре за завоя от-за добро усещане ръце. Именно по тази причина го наричат "елегантен". За структурата на "елегант" е най-забележителната особеност, че в центъра на батерията се използва като точка за баланс, което прави тежестта на цялата батерии по средата.
Моля, не отваряйте и не се справят нека ни неутрална или отрицателна обратна връзка директно (включително обратна връзка с нисък ранг). Ние много ценим вашите положителни отзиви се с коментари 5-звезден рейтинг! Нашата система ще ви оставят обратна връзка автоматично, след като получим вашата положителна оценка. Ръка е доста тясна (14 mm), така че съпротивлението на вятъра да бъде по-малко. И това не е лесно да се направи. Всички стоки, които ще бъдат изпратени с отслеживающим номер.0 мм препоръчва : контролер за полет : F3 /F4/Naze32/ CC3 D двигатели : 2204/2205/2206/2305/2306 ESC : 20 A-35 A витлото : 5 инча, батерия : 3 S 1300m Ah ~ 4 S 1500m Ah пакетът включва : : GEP-KX5 quadcopter рамка * 1 комплект PDB distribution board *1 Камера , действие не е включена!
Доставка :
Всички детайли ще бъдат потопени в рамките на 1~3 работни дни след плащане. Освен това, проектът ще направи усилие и се захранва четири двигатели добре разпределени; и конструкция ще намали теплотворную способността на двигателя, но ще повиши ефективността на използване на батерията.

Основни свойства

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
RC Parts & Ркц:
Начало Ос
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Дистанционно Управление
Принадлежности За Инструменти:
Рязане
За Тип Превозно Средство:
Самолети
Номер На Модела:
GEP-KX5
Технически параметри:
Стойност 2
търговска марка:
GDD2018
Размер:
243MM
Атрибути пълно с:
ру квадрокоптер
Актуализация На Части / Аксесоари:
контролер на полет
Материал:
Въглеродни Влакна
is_customized:
Yes

Избор на купувачи