Аксесоари За Покровители Дърводелски Аксесоари Плосък Нокът Може Да Увеличи Размера На Затягане
New

Аксесоари За Покровители Дърводелски Аксесоари Плосък Нокът Може Да Увеличи Размера На Затягане

BGN 64.00

В магазина

Обикновено пишем по-ниска декларирана стойност за вашите поръчки, но мито се определя и начислява митница на вашата страна, а не от нас.
Ние ще изпратим имейл на всички поръчки в рамките на 3-5 работни дни след получаване на пълното плащане.
Обратната връзка е изключително важна за нас!
Ако сте доволни от нашата сделка. Всички продукти, "дърводелски цех" разработва, проектира и произвежда в Китай.
Философия на обслужване на нашите "дърводелницата" се състои в това, да предоставим на нашите най-добрите продукти на най-добрата услуга за любителите на плотницких работи по целия свят.
Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. Клиентите могат да получат частично връщане или преиздаване на повредени компоненти.Ние се стремим към пятизвездочному услугите и да искаме да са щастливи - и точка. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна оценка.
Онлайн маркетингова платформа "дърводелски цех" в е основана на 5 юни 2015 година.
Ако продуктът е бил изгубен по време на превоза, след като товарен компанията той ще потвърди, ние ще ви предложим подходящия за връщане на парите.по този начин бихме могли да реши всички проблеми. Непрекъснато стремеж към качество, разнообразни иновации и високо производство и откриване-всичко това е нашата мечта и гордост "Произведено в Китай". След като сте готови плащане, вие трябва да бъдете готови и да носи отговорност за митническо оформяне във вашата страна, ако това е необходимо.
Ако се сблъскате с някакви проблеми. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса.
Ако срещнете някакви проблеми с качеството, които ще доведат до повреда на продукта, ние ще ви предложим подходящия за връщане на парите. Ние разполагаме с професионален екип от разработчици и производители, за да можем да гарантираме качеството на продуктите, а също и безопасността и ефикасността на процеса на доставка.

Основни свойства

Цвят:
5 См, 8 См, 10 Инча
Направи си Сам пособия:
Коментари
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
215
търговска марка:
MYTEC

Избор на купувачи