Калник На Задно Колело На Предното Крило, За Yamaha R6 2009 - 2014 2015 Пълно Въглеродни Влакна
New

Калник На Задно Колело На Предното Крило, За Yamaha R6 2009 - 2014 2015 Пълно Въглеродни Влакна

BGN 222.00
BGN 233.60

В магазина

Моля, уверете се, че имейл адрес е правилен, след завършване на плащане, моля, пишете Ми на първо място за точната стойност на доставката, ако искате да изпратите по друг начин, за доставка или покупка на повече от една стока.Моля, позволете ни на 15 работни дни за доставка.Ако имате някакви технически проблеми,моля, свържете се с нас.Моля, свържете се с нас.Ако установите, че не е експресна-доставка в страната си,моля, свържете се с нас и ни кажете, коя експрес ще ви е необходим. Ние осигуряваме най-доброто обслужване, изработка по поръчка на собствената си личност. Ние изпращаме стоки по целия свят.
Ако имате някакви проблеми,моля,свържете се с нас,изпратете ни няколко снимки, които по-добре и все повече и повече, това ще ни помогне да намерите подробна информация за проблема и решаването му.
Всички наши продукти са изработени от въглеродни влакна вече се произвеждат с помощта на автоклавного процес.Ние сме готови да си сътрудничим с вас.Ние ще ви отговорим в първият път, когато получите съобщение.
Забележка : вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.com/abracingclub
.Но ако стока ще бъде осъден за производство, ние ще ви уведомим за това по електронната поща. Facebook : https : //www.Най-високо ниво на сухо вакуум и горещо пресоване създава.Ако сте фирма, клуб или състезания отбор и се интересувате от нашите продукти.com/Abracing-778914752210013 / Twitter : https : //twitter.Моля, купувайте си с увереност.Тези такси обикновено се събират доставляющей транспортна фирма или когато сте приели стоки / не ги сбърка с допълнителна такса за доставка. 100% въглеродни влакна е материал, направен от продукти, обратно на снимката. Много от подробностите вече са нарязани с помощта на нашите съвременни автоматични лоста на Mitsubishi или гидроабразивных на металорежещи машини с ЦПУ. Лесна инсталация.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да го изпратите на вас експресна поща.

Основни свойства

търговска марка:
abcarbon
Леярство:
Въглеродни влакна
Вид На Материала:
Въглеродни Влакна
Боядисаната:
No
Вашия Мотор Правят:
Yamaha

Избор на купувачи