Cc2420 прогнозна такса CC2520 безжична тест такса STC89C52 комплект от 2
New

Cc2420 прогнозна такса CC2520 безжична тест такса STC89C52 комплект от 2

BGN 43.01

В магазина

Устройство включва в себе си много функции и е първият радиочестотни устройство за продукти на Zig Bee. Безжично комуникационно оборудване, предназначено за този чип, поддържа скорост на трансфер на данни до 250 Kbps и може да реализира многоточечную и многоточечную бърза мрежа.
Технология : безжична свързани технология на данните, бързо да започнете, можете бързо да влезете в царството безжичен дизайн. Лесно може да се провери и подобри.
Функция : за различните продукти и приложения, за да се осигури лесна и бърза проверка, потвърдени и прилагането на платформата е реализирана.
Риск : прогнозна дъска стабилна и надеждна, и я лесно включване на човек. Преамбюл може да бъде автоматично генериран, КРС може лесно да бъде отнесен SPI интерфейс, програмиран в конфигурация с по-ниска консумация на ток. Тя се основава на технология Smart RF 03, изработена от технологията CMOS 0,18 микрона, за която се изисква много малко външни елементи, работи на механизирания 2400-2483, 5 Mhz лента се състои от напълно интегриран честотен модулятора, приемник демодулятора с усилване на мощност, кварцов генератор и модулятора.
И ние главно за това, да се улесни бързото прилагане на такива продукти, CC2420 стартира проста дъска за развитие
Стойност комплект оценка безжичен бърза разработка
Време : кратко време за разработване на продукта, за да изгради увереността onrf в разработването на продукта.
Разширение : All IOAre вытянуто, можете лесно да използвате две разработка, случайно разширяване.Описание на продукта
CC2420 Chipcon (е закупен TI), компанията стартира първата, в съответствие с 2,4 Ghz IEEE802. Индекс на селективност и чувствителност CC2420 може да осигури валидность и надеждност на връзката на къси разстояния.
Цена : цената е почти същата, както и универсална платка, а такса fly много нестабилна, което пряко зависи от нестабилност заваряване, с които вече се срещнахме доста много от нашите потребители
.

Основни свойства

Добър:
Външен
търговска марка:
Кефу
Тип:
Безжичен
Скорост На Пренос На Данни:
.

Избор на купувачи