Направи си САМ ръчно изработени кожен ключодържател железария медни обтегач редица ключодържател ключови дейности ръчно изработени кожени специални ключове
New

Направи си САМ ръчно изработени кожен ключодържател железария медни обтегач редица ключодържател ключови дейности ръчно изработени

BGN 8.91

В магазина

Моля, обърнете внимание. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки.
Насладете се на времето си за пазаруване. Ние се уверяваме, че всички продукти са опаковани добре преди доставка. Отстъпка 5% може да се прилага при следващата поръчка.
2, ние имаме правото да променя експресна начин, в съответствие с истински експрес-статус.
6, Моля, също така проверете вашия английски адрес, номер на мобилен телефон, телефонен номер.
5, преди да подпише продукти, не забравяйте да се провери добре ли са опаковани и продукти. Всички въпроси, добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим за първи път. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост. Уверете се, че те са ефективни. Така че, преди да купите, моля, прочетете внимателно помислете, какъв начин на транспорт, които ще използвате. Може би има някакъв малък дефект. Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт.Ако сте доволни от нашия продукт, не забравяйте да даде 5 започва и добър коментар. След като сте открили, че продуктът е счупен преди подписването на договор, моля, свържете се с вашия местен экспедитором, за да получи обезщетение.
4, ние не приемаме лоши коментар под 3 стартами за специални продукти отстъпки.
Уведомяване На Купувача
1, на пътя за въздушна поща стълб Кит и пътя на въздуха стълб кит parcal по-евтино. Тук имаме най-конкурентни продукти.
Продукти рисунки торбички, а не торби. Моля, не спорете за промяна на експрес-спедитор. Моля, не публикувайте кандидатстват за спор поради бавната скорост на въздушна поща стълб Кит и въздушна парцел стълб на кит. Ако нямате нищо против, моля, да направите поръчка с нас.
7, Ако сте били в състояние да разберат нашите по-горе на 6 части, след това гостеприимсво за да купуват от нас. Но скоростта на транспортирането им е много ниска, особено транспортиране в Русия. Ние не позволяваме на resposibility продукти сломленных превоз.

Основни свойства

Цвят:
железария
Материал:
пълна мед
Номер На Модела:
17072821
Класификация На Цветя:
Шест главата реда

Избор на купувачи