skylarpu оригинален 5.7 инчов LCD-дисплей за TIANMA TM057KDH03 GPS TFT LCD дисплей на екрана без докосване на екрана Безплатна доставка
New

skylarpu оригинален 5.7 инчов LCD-дисплей за TIANMA TM057KDH03 GPS TFT LCD дисплей на екрана без докосване на екрана Безплатна

BGN 6.00
BGN 6.24

В магазина

Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.

Основни свойства

Тип На Екрана:
Екран На Съпротива
Съвместим Марка:
Универсален
Номер На Модела:
TM057KDH03
търговска марка:
скайларпу
Размер На Екрана:
Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей
Размер:
5.7''inch
пин:
33pin
Разделителна способност:
320*240
(Стъпка На Пикселите) :
0.120*0.360 мм
(Мащаб на показване) :
4
(Напрежение на тока с екран) :
3.3 в
(На Входния Ток) :
145ма
(Активна Зона) :
115.2*86.4 мм
(Област На Показване) :
118.2*89.4
(Общ план) :
144.00*104.60*12.30 мм

Избор на купувачи