IZTOSS автомобилни запалки конвертор 3 м захранващ кабел мотоциклет 12 В 24 в контакта ключ светлина 60 W щекер запалката
New

IZTOSS автомобилни запалки конвертор 3 м захранващ кабел мотоциклет 12 В 24 в контакта ключ светлина 60 W щекер запалката

BGN 9.00
BGN 18.78

В магазина


Предимства На Продукта :
1, с кабел с дължина 3 м, достатъчно за употреба.
Използването На Продукта :
Всички електронни продукти за захранване на 12 V или 24 V, led светлини, светлини на покрива, декоративна светлинна лента и всички други продукти. Ние ще ви предоставим решение и посоката за връщане. Този Продукт Е Удобен И Лесен, Не Използвайте, Когато Нямате Интернет И Удобно.
4, С Управлението На Ключ, Ключ С Индикаторна Лампа, Светлина Работа Пробият Мрака Нагоре.
3, Исключающ Необходимостта Да Се Вземат Тревога Линии На Автомобила Е Удобен И Лесен.ние не носим отговорност за забавянията, причинени от митническите, вносни мита, данъци или други митнически такси. Директно щепсела в гнездото на запалката на автомобила може да се използва. Ние ще ви предложим решение за такива случаи.
Начин На Инсталация :
На другия край на линията - това са две направления, една положителна и една отрицателна, тази Червена линия-положителна, Черна отрицателна, след това храна на други продукти-положително и отрицателно, а след това се включете в гнездото на запалката на автомобил, който можете да използвате по-горе.
2, Ред За Ползата От Висококачествена Всичко-Мед, Може Да Предотврати Изолацията Гумена Самозалепваща, Черно Жило Ще Бъде Крехко.
ВРЪЩАНЕ
1.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-7 дни след датата на плащане е изчистено.Ако възнамерявате да върнете продукт, моля, свържете се с нас чрез имейл. стандартна доставка разплащателна срокът за доставка е 60 дни (Бразилия-90 дни). Голямо благодаря. моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.ние ще оставим положителен отзив след получаване на плащането.
Ако Имате Някакви Въпроси, Моля, Свържете Се С Нас 24 Часа За Вашето Обслужване
ДОСТАВКА
1.
КОМЕНТАРИ
1. Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем. В Същото Време Премина Също Така Е Оборудван С Работни Светлини, Работни Светлини Ще Светне.

Основни свойства

Тип Елемент:
запалката
Името На Модела:
C800-300L
търговска марка:
ИЗТОС
специални характеристики:
Водоустойчив И Прахоустойчив
Година:
2017
Вид На Материала:
Екологично чист найлонов огнеустойчиви материали
Тегло На Продукта:
70g
Тип:
захранващия кабел в гнездото на запалката
Изходен Ток:
10 (а)
Изходно Напрежение:
12-24 (В)
Изходна Мощност:
60 (W)

Избор на купувачи