Безплатна доставка на 5 групи 2pin tyco JPT auto electric housing plug водоустойчив конектор кабели кабели 1-1355668-2
New

Безплатна доставка на 5 групи 2pin tyco JPT auto electric housing plug водоустойчив конектор кабели кабели 1-1355668-2

BGN 19.00
BGN 19.20

В магазина


Описание на продукта : 5 X 2-ходова конектор на корпуса 10 X Силиконов каучук кабел запечатване 10 X женски клеми добави тел обслужване : ние можем да предоставят услуги по обработка на окабеляването, моля, купете си по следния линк : По подразбиране : огнеупорни тел 20 см, 0. 5мм2, и не се колебайте да се свържете с нас, ако искате други спецификации кабели.
Изображението деталя :
Сродни продукти : 1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
Спедиция :
Продукта се изпраща в рамките на 5 работни дни след пълното заплащане. Ако не можете да получите своите стоки по време, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време. Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа е нормално. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците. Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.
Контакти :

Основни свойства

Цвят:
На 5 групи, 10 групи
Номер На Модела:
HD027Y-2.8-21

Избор на купувачи