Автентичен чай / вино, натурален нефрит и нефрит украса Нефритовая Нефритовая чаша безплатна доставка
New

Автентичен чай / вино, натурален нефрит и нефрит украса Нефритовая Нефритовая чаша безплатна доставка

BGN 78.00
BGN 111.98

В магазина

Тук е избор на продукти, имаме си хора, да се събират тези неща. Ние ще направим всичко възможно, за да ви служи. Големи съкровища на изкуството! Това е много вкусно занаят. Обслужване на клиенти : моля, не се колебайте да ми каже, че имате, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Но понякога това се случва. Доставка в Съединените Щати отнема 7-15 дни. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни даде положителна оценка. сега в моя магазин се продават,колкото повече, толкова по-евтино!!добре дошли, за да се направи на едро за продажба!!
. Ние имаме нашите магазини в Китай. Ние ще отидем в Хонг конг въздушна пратката или ще Ви изпратим писмо по електронната поща. Обратна връзка : ние правим всичко възможно, за да направят всичко перфектно. В други страни, обикновено се изисква да доставят стоки за 20-35 работни дни. Така че ако направите залог на проекта и да платите. Това е най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг ще бъдат оценени нас по достойнство.
добре дошли в моя магазин
>
Автентични чай / вино, натурален нефрит и нефрит бижута от нефрит чаша безплатна доставка
Спецификации на продукта : гърне на най-дългата секция около 11. Това е много добра ръка, проектът напълно олицетворява новаторски дух и прекрасна култура. Сигналната връзка бихме искали да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и / или проблеми.5 см, подходящ за приготвяне на кунг-фу или вино
Цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Той притежава изискан стил и уникален стил. В тялото на скулптурата са отразени благородни и умелото умения. Доставка и прехвърлянето след получаване на плащането ще се доставят стоки в рамките на 1-2 дни. Надявам се, че ако имаме някакви проблеми, моля не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Надяваме се, че ще бъде в състояние да изпълним поръчката си на 100% .

Основни свойства

Тема:
Талисман
Материал:
Органичен Материал
Стил:
Народно Творчество
Регионална Функция:
Китай

Избор на купувачи