За HP Pavilion 15-N-15-F LCD сензорен кабел DD0U86LC210 732066-001
New

За HP Pavilion 15-N-15-F LCD сензорен кабел DD0U86LC210 732066-001

BGN 26.45

В магазина

Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки.ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1.
Всички продукти са тествани и работят перфектно
Снимка На Продукта
Процедури, функции тест на дънната платка :
1. Проверете дали има недостатъци, фитинги, ръжда, гниене, топлина шасито. Разходите за транспорт / работа / осигуряване не се връща.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. нашето работно време е от 9 : 00 ч. вашето удовлетворение е нашата цел. но ние можем да изпратим още един, след като получим този, който ще изпратите обратно . Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. проверете външния вид, например, терпентин, прах, Оловен припой или други мръсни бележки на борда. Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива). Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4. EMS, UPS, Fedex, DHL : ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство. върнатите стоки трябва да бъде в същата държава, и получени. Проверете дали има недостиг на електронната изолация на ламинирани хартия.ние също приемаме плащане paypal. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката.

Основни свойства

Дължина на кабела:
0,2 м
Тип:
Промоционален Кабел Dada
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
15-N-15-F
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
ASDFGHJK

Избор на купувачи