CF Безплатна доставка на 50 бр. / лот LM2596S LM2596 DC-DC стъпка надолу модул 5/12 / 24 регулируем регулатор на напрежение 3A(син)
New

CF Безплатна доставка на 50 бр. / лот LM2596S LM2596 DC-DC стъпка надолу модул 5/12 / 24 регулируем регулатор на напрежение

BGN 47.20

В магазина

Когато купувате няколко стоки, които са затворени в един и същи ден, вашата доставка ще бъде включена отстъпка.
- Предлагате експресна доставка?
Не, ние предлагаме само услуга въздушна поща [ същото като USPS ] начин на доставка. Ние ценим нашите клиенти, така че ако имате проблем ,моля не се колебайте и не се колебайте да ни се обадите или незабавно се свържете с нас по електронната поща, ние сме винаги готови да ви предложат помощ. Държава Прибл. Когато всички стоки, за които се правят залози, ще свършат, да ни пишете по имейл, и ние ще ви изпратим разход на фактура.
ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ :
Повечето стоки се изпращат пощенска услуга въздушна поща, в рамките на следващите 24 часа след получаване на плащането.
- Такси и брокерски такси?
Ние не носим отговорност за каквито и да е такси, данъци или брокерски услуги, събирани от ваша страна. (Нека потенциометър срещу гърдите си, обратно на часовниковата стрелка завъртете импулс)
Минимална поръчка : 10 бр / лот
Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас
ГАРАНЦИЯ :
Продуктът се предлага с гаранция от 180 дни; проверете съвместимостта на модел, преди началото на търговията; ако полученият продукт не отговаря на описанието, ще се извършва подмяна;
FEEBACK : ние ценим топлината си положителна оценка и нашата система ще остави положителен отзив за вас след приключване на сделката.
- Моята предпоставка все още не са пристигнали ?
Уверете се, че сте се запознали с подробностите за доставка, за да се определят очакваните срокове на доставка. Ние доставяме по целия свят. Изчисление на доставката се извършва в работни дни и не включва почивните и празнични дни.
Добре дошли в нашия магазин
Оценка за употреба :
( Когато изходното напрежение на модула не може да се определи, изходното напрежение е винаги равно на (или 0. Въпреки това, ние носим отговорност за всички щети
wish, пожелавам ви късмет за пазаруване, добре дошли в следващото си посещение≡
.

Основни свойства

търговска марка:
Мегмоки
Тип:
Регулатор На Напрежение
Състояние:
НОВО

Избор на купувачи