обичай специален мат багажника на автомобила за всички модели автомобили nissan x-trail t31 жск s3 fortuner ssang yong aud
New

обичай специален мат багажника на автомобила за всички модели автомобили nissan x-trail t31 жск s3 fortuner ssang yong aud

BGN 76.80

В магазина


dianxiaobao_1
dianxiaobao_2
Здравейте, моят скъп приятел. Ние сме една от най-големите в Китай фирми за производство на автомобилни доставки, имаме добро предпродажное и следпродажбено обслужване. Имате някаква нужда, за да имате възможност да се свържете с нас и ние ще ви помогнем. На първо място, ние може да произвежда 95% от модели на превозни средства,ние можем да ви помогне да персонализирате. След това, когато го купите, ще трябва да ми кажете за своята модела на автомобила и годината на издаване на колата (например, на BMW F10, 2016 г. съобщение). И накрая, когато купувате, ние можем да ви помогнем да промени цената на митническа декларация, както и да се избегне на националното тарифа.
1.Когато плащате на него, ние ще обработим вашата поръчка в рамките на 24 часа и трябва да се коригира срок за доставка на стока, тя да е надлежно продължен. 2.Искаме доставка по ваш избор. 3.ние можем да ви помогнем да промените митницата цена, можете да избегнат високите мита. 4.Ако логистична забавяне, моля, свържете се с нас навреме, ние ще следите стоки за вас. 5.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние незабавно ще ви помогнем.
Ако ви харесва, моля, дай ми добра обратна връзка, защото това е много важно за мен. Ако това не ви харесва, моля ,не оставяйте отрицателен deedback , моля, свържете се с мен, аз ще дам един добър soluyion .
Благослови всеки един приятел, нека радост и щастие заобикалят теб днес и винаги.
dianxiaobao_3
dianxiaobao_4

Основни свойства

търговска марка:
венбингэ
Запълващ Материал:
Натурално Влакно
Вид На Материала:
изкуствена кожа
направени по поръчка:
Ние проектираме го според вашия модел автомобил
Цвят:
Ние може да произвежда всички цветове, имаме никаква нужда, да можем да се свържем аз
Тегло:
1-2кг
бележка:
Ако ви трябва много на брой, вие можете да се свържете с аз и ние можем да дадем на вас

Избор на купувачи

XNWY 1PCS PS22056
New
XNWY 1PCS PS22056
В магазина
BGN 26.00
Оценка на продукта: