Натурален 2 нишки 8-9 мм Кеши перла гривна безплатна доставка
New

Натурален 2 нишки 8-9 мм Кеши перла гривна безплатна доставка

BGN 29.00
BGN 31.98

В магазина

Ако имате някакви въпроси и изисквания. Това е метод за доставка по подразбиране, моля, свържете се с нас, ако не можете да ги получите в рамките на 30 дни заради лошо време или китайските традиционни фестивали, като например, празникът на Пролетта ,фенер Фестивал, фестивал на Цин Мин, фестивал на средата на есента " и така нататък, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите изисквания, ако можете да ни пишете по електронната поща, а не чрез отрицателна обратна връзка или спор
ако имате нужда от друг начин на доставка, моля, свържете се с нас преди да се плати. Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, бих бил много благодарен, ако бихте могли да оставите съвет, при получаване на продукта. Благодаря.
Ако планирате да ни даде неутрално / отрицателно въздействие, моля пишете ни незабавно така, че да можем да направим най-доброто, за да разреши проблема си. Известният град Пърл ние продаваме всички видове сладководни култивирани перли с различни размери, форма и цвят. В противен случай, или ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас!
За нас
Китай е дом за сладководни перли
Ние са най-огромна база перли в Китай.Ако не сте доволни от покупката си ,моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем удовлетворенный отговор. моля, не се колебайте, попитах аз . Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с обща подробна прогноза за продажбите DSR 5. Не забравяйте за нас, за всички ваши нужди в перли
Коментари
Ако сте доволни от покупката и от нашето пълно обслужване, вашият коментар е много важно за нашия успех.
Моля, не оставяйте ми отрицателни или неутрални коментари .
Доставка
Ние обикновено ще изпратим на препоръчана въздушна поща от Китай да вземе 7-25days или e Packet доставка от Китай 7-12day кораб в САЩ). Имаме пари обратно за изопачил и неудовлетворенную пазарна политика! Ние приемаме рекламации за обмен на кредит или връщане в рамките на 7 дни от получаването на продукта.

Основни свойства

Глоба или мода:
Модни модели
Тип Елемент:
Гривни
Перлена Форма:
Непостоянен
Дължина:
7.5
Тип Обков:
Перлени закопчалка
Тип На Метали:
посеребренное покритие
Формамодел:
лък
Пол:
Жени
Стил:
Реколта
Тип Инсталация:
Инсталиране На Напрежение
Материал:
перлата на
Вид На Гривни:
Гривни Шарма
търговска марка:
ЕЛЕЙСПЛ
Размер:
на около 8-9мм
Форма:
перлата на бароков
Дължина:
7.5
Закопчалката:
седеф и бели перли
Вид На Материала:
ПЕРЛАТА НА КЕШИ

Избор на купувачи