Направи си САМ ръчно изработени кожен молив чанта тип рисунка хартиена версия чертежи QQW-105 износ версия pen чанта
New

Направи си САМ ръчно изработени кожен молив чанта тип рисунка хартиена версия чертежи QQW-105 износ версия pen чанта

BGN 9.58

В магазина


8, за летни дрехи, моля, свържете се с нас за по-разширено, за да потвърдите, ако те има на разположение в advanced.
6, Моля, също така проверете вашия английски адрес, номер на мобилен телефон, телефонен номер.Ако сте доволни от нашия продукт, не забравяйте да даде 5 започва и добър коментар. Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост. Моля, не спорете за промяна на експрес-спедитор. Ние се уверяваме, че всички продукти са опаковани добре преди доставка.
5, преди да подпише продукти, не забравяйте да се провери добре ли са опаковани и продукти.
Насладете се на времето си за пазаруване. След като продуктът не работи или е счупен,моля, свържете се с местната експресна компания или экспедитором, за да получи обезщетение.
Продукти рисунки торбички, а не торби. Но скоростта на транспортирането им е много ниска, особено транспортиране в Русия.Моля, не спорете по този въпрос.
7, Ако сте били в състояние да разберат нашите по-горе на 6 части, след това гостеприимсво за да купуват от нас. Така че, преди да купите, моля, прочетете внимателно помислете, какъв начин на транспорт, които ще използвате. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки. Моля, обърнете внимание. След като сте открили, че продуктът е счупен преди да се регистрирате, моля, свържете се с вашия местен экспедитором, за да получи обезщетение.
4, ние не приемаме лоши коментар под 3 стартами за специални продукти отстъпки. Тук имаме най-конкурентни продукти. Всички въпроси, добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим за първи път.
2, ние имаме право да промени спешно начин, според реалния спешно състояние. Уверете се, че те са ефективни. Ние не позволяваме на себе си отзивчивост продукти, повредени по време на транспортиране. Моля, не публикувайте кандидатстват за спор поради бавната скорост на въздушна поща стълб Кит и въздушна парцел стълб на кит.

Основни свойства

Цвят:
хартия за рисуване, завършен чанта на 30 дни
Брой клетки:
1-5 от клетки
Материал:
Кожа

Избор на купувачи