Best Selling New Arrival Hot New Products for Electric Heating Jade Stone Mattress/Mat / Pad 1.5*0.5 M Free Shipping
New

Best Selling New Arrival Hot New Products for Electric Heating Jade Stone Mattress/Mat / Pad 1.5*0.5 M Free Shipping

BGN 285.00
BGN 356.80

В магазина

Най-ранните нефрит възглавници са били изрязани от колена блокове с задълбочаване на главата. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.ние изпращаме стока САМО на адрес . Благодаря ви за разбирането.
Моля, обърнете внимание : за доставка :
1. 7, преносими и трайни. Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с общ подробно оценени на продажбите 5.Нашата цел се състои в това, да се уверите, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас. за бройка : 7kgs показан продукт : материали препратка : сравнение на продукта : идеален за тези, които се използва : енергиен камък :
Как да се ползват масажен матрак :
1.
Best Selling New Arrival Hot New Products for 2016 Electric Heating Jade Stone Mattress/Mat / Pad 1.
Можете да се свържете с нас, оставяйки съобщение в , или като ни по електронната поща.
Нефрит хората са под специална медицинска помощ и са с ниско температурное значение на физическите характеристики на китайската медицина и пропагандируются първата ходилата cooler temperatureteory, разработена health jade pillow. Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да плати всички допълнителни разходи!
Коментари :
1.Ние се стремим нашите най-доброто, за да ви осигури най-надеждната, най-достъпен начин за обслужване на перевозкы на пратката. Ако не сте доволни от покупката, в никакъв случай, моля, дайте ни възможност да resol
съм всеки проблем.
Въведение нефрит нефрит е богата на микроелементи.
Spcifications :
Цвят : както е показано на фигура размер на продукта : 50cm X150cm материал : висококачествена PU+ нефритови камък / Турмалин/Германит масажна зона : цялото тяло на N.5 M Free Shipping
Гореща Разпродажба Подобни Теми!!
Характеристика : 1, Според теорията на китайската традиционните здраве,с композитни материали камък турмалин и Германия направени през изпъкнали части; 2, може да повиши циркулацията на кръвта; 3, подобряване на паметта; 4, да подобрят функцията на органи, увеличаване на метаболизма ви, 5, премахване на стрес, отслабват вашето тяло и ум; 6, да помогне за подобряване на съня.

Основни свойства

Стандартно Напрежение:
220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
търговска марка:
Захар
Приложение:
Тяло
Размер:
Medium
Номер На Модела:
Мм-074
Материал:
като изложба на изображението
Цвят:
както е показано на фигура
Тегло:
7KG
Име:
Магнит Каменна Енергийно Одеяло
Материали:
Изкуствена кожа
Материал:
Нефритови камък / Турмалин / Германит и изкуствена кожа
Размер:
50cmX150cm

Избор на купувачи