Handheld ултразвукови толщиномеры стоманена тестер дебелина на алуминий Метър дебелина на плочата на Оригинала AS850
New

Handheld ултразвукови толщиномеры стоманена тестер дебелина на алуминий Метър дебелина на плочата на Оригинала AS850

BGN 152.00
BGN 161.60

В магазина

поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. (звукът се разпространява с различна скорост и чрез различни материали). моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. Това отнема само 1 минута, но тази минута има за нас е изключително важно значение. Устройството може да бъде настроено за всякаква акустична скорост в зависимост от измерения материал. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Благодарим ви за разбирането!
1. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Например, акустична скорост на стомана е 0,2330 инча/микросекунда, и на алуминий-0,2500 инча / микросекунда. when поръчка към нас; за руските купувачи, трябва да бъде поискано пълно име грузополучателя, освен това, ако фирмата не е на разположение и само за свои лични, бизнес, пратката трябва да бъде транспортирана EMS само в Русия. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в !. ние приемаме Alipay, West Union и T / T. Дори ако не знаете акустична скорост или свой материал,може да се измери с помощта на проба материал определена дебелина, за да започнете.
Handheld ултразвукови сензори, дебелина на стоманената тестер дебелина на алуминий метър дебелина на плочата на AS850 характеристики :
Ултразвукови толщиномеры използват звукова вълна за измерване на дебелината на стените.

Основни свойства

търговска марка:
интелигентен сензор
Осветени Или Не:
ДА
Номер На Модела:
AS850
Обхват На Измерване:
1.2~220мм(stell)
Точност:
-/+(1% -/+0.1)мм

Избор на купувачи