Безплатна доставка 4шт натурален зелен нефрит супени комплекти за ръчно шлайфане нежни нефрит супени комплекти
New

Безплатна доставка 4шт натурален зелен нефрит супени комплекти за ръчно шлайфане нежни нефрит супени комплекти

BGN 29.00
BGN 41.58

В магазина

Големи съкровища на изкуството! Това е много вкусно занаят. Кораб на Съединените американски Щати 7-15 дни. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг ще бъдат оценени нас по достойнство. Всички стоки, които се намират в промоции моя магазин и нашата цел-да се върне в нашите магазини или да ни препоръчате на Вас!!! Ние продаваме всички предмети в оригиналната статия. Ние ще отидем в Хонг конг въздушна пратката или по електронна поща за вас.
добре дошли в моя магазин
> > > Безплатна доставка 4шт натурален зелен нефрит чай комплекти за ръчно полиране на лек нефрит чай комплекти размери на продукта : диаметър 5 см, дебелина : 3,5 см (1,96 инча в диаметър / дебелина 1,37 инча)
Цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Надявам се, че ако се справи с някакви проблеми, моля не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Надяваме се, че ще бъде в състояние да изпълним поръчката си на 100% . Wnow в моя магазин се продават,колкото повече, толкова по-евтино!!добре дошли направи на едро!! e събиране на своите лични колектори. В тялото на скулптурата са отразени благородни и ловките умения. Доставка и прехвърлянето след получаване на плащането ще се доставят стоки в рамките на 1-2 дни. В други страни, обикновено се изисква да се доставят 20-35 работни дни. У нас има свои магазини в Китай. Най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай. Това е много добра ръка, проектът напълно олицетворява новаторски дух и прекрасна култура. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни даде положителна оценка. Той е изискан стил и уникален стил. Ето, това е избор на продукти, имаме си хора, да се събират тези неща. Но понякога на всеки се случва. Ние ще направим всичко възможно, за да ви служи. Така че ако направите залог на проекта и да платите. сега в моя магазин се продават, колкото повече, толкова по-евтино!!добре дошли, за да се направи на едро за продажба!!
.

Основни свойства

Тема:
Талисман
Материал:
Органичен Материал
Стил:
Народно Творчество
Регионална Функция:
Китай

Избор на купувачи