Безплатна доставка HTD355-5M-15 зъбите 71 ширина 15 мм дължина 355 мм HTD5M 355 5M 15 дъгови на зъбите промишлен гума на времето колан 5 бр./лот
New

Безплатна доставка HTD355-5M-15 зъбите 71 ширина 15 мм дължина 355 мм HTD5M 355 5M 15 дъгови на зъбите промишлен гума на времето

BGN 42.40

В магазина


Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
ние също така предоставят друга височина, 10мм, 20 mm, 25мм.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Основни свойства

Материал:
Дъвка
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номер На Модела:
HTD 5M
Тип:
времето колан
материал на колана:
Гума неопрен със сърцевина от фибростъкло
Дължина:
355mm
Ширина:
15mm
Брой на зъбите:
71
Подаване:
0.197(5.00 мм)
Височината На Колана:
0,15 инча(3,81 мм)
Височина На Зъба:
0,082(2,08 мм)
Полезен товар:
130Н/мм
Брой:
5шт

Избор на купувачи