4шт от 5.0 мм x 3.0 mm x 1000 mm въглеродни влакна тръба-Toray T700 въглеродни влакна връзка с епоксидна смола
New

4шт от 5.0 мм x 3.0 mm x 1000 mm въглеродни влакна тръба-Toray T700 въглеродни влакна връзка с епоксидна смола

BGN 40.00

В магазина

Голяма поръчка за голям за поръчка, моля, обръщайте внимание и не се колебайте да се свържете с нас за отстъпка . Това зависи от това, в коя област се намирате. Време за изпълнение на поръчки ние можем да изпратим в рамките на 7 дни от обикновено .
- Изработен от много устойчив на опън и единица еднопосочно въглеродни влакна (Toray) въз основа на винилэфирной смоли(Епоксидни е на разположение при поискване)
- Характеристика, висока якост, ниско тегло ,нисък коефициент на разширение, устойчивост на износване, Коррозионностойкость, жаропрочность, рентгенови пропускливост
- Тези въглеродни пръти са подходящи за моделиране на R/C, включително микро хеликоптери,лонжероны,хвърчила, модели тип пяна и Депрона и т.), Моля, не се колебайте да се свържете с нас ( RCHOBBY AT FOXMAIL.
( Снимки са предназначени за илюстрация, тъй като пръти могат да бъдат с различни размери )
- Всички itmes получи сертификат Ro HS, 6 P Тест .196" ) - вътрешен диаметър 3. Бихме могли да предложим не само прът от въглеродни влакна ,тръби ,платно ,ламинат ,но и други суровини ,продукти с иновативен дизайн, както и обмен на технологии .0mm x 1000mm, изработен от съединения от въглеродни влакна Toray T700 с чиста епоксидна смола , без Винилэфирной епоксидна смола. 2) липсата на въздушен балон на напречното сечение . - На продукт(и) ще бъде внимателно тествани преди доставка. (регистрирана с проследяване на номера). - транспорт на товари ще бъде направена на 8 дни (премахване на satuarday, неделя & национален празник).37" ) - тегло : 20 гр/бр качество вечеря : 1) Съдържание на тегло влакна повече от 75% . Кухи кръгли тръби от въглеродни влакна,-изработен от съединения от въглеродни влакна Toray T700 с епоксидна смола . - Доставката обикновено отнема около 5-10 дни. Доставка-доставка по целия свят на разположение. - Обявяване на по-ниска цена може да се направи при поискване.Ние сме създали трайни отношения с нашите бизнес партньори, както в Китай, така и в чужбина .

Основни свойства

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Материал:
Композиционен Материал
RC Parts & Ркц:
Начало Ос
търговска марка:
НАЙ-ДОБРИЯТ ВЪГЛЕРОД
Стил На Въглеродни Влакна:
Въглеродни влакна Toray T700
Тегло:
около 20 грама на метър
Външен диаметър:
5.0 мм
Вътрешен диаметър:
3.0 мм
Съдържание на фибри ( тегло% ):
75% или повече

Избор на купувачи