Безплатна доставка HTD305-5M-15 зъбите 61 ширина 15 мм, дължина 305 мм HTD5M 305 5M 15 дъгови на зъбите промишлен гума на времето колан 5 бр./лот
New

Безплатна доставка HTD305-5M-15 зъбите 61 ширина 15 мм, дължина 305 мм HTD5M 305 5M 15 дъгови на зъбите промишлен гума на

BGN 38.40

В магазина

Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
ние също така предоставят друга височина, 10мм, 20 mm, 25мм. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. цената също е различна , ако се нуждаете от друга ширина, моля, свържете се с мен първо
на всички колани, направени от най-високо качество и конкурентна цена
различен размер на колан, цитат не е същото, преди да купите, моля потвърдете с нас имате нужда от размера на
Ако имате нужда от назъбени ремъци друг размер, моля, свържете се с нас!
Ние може да произвежда, в съответствие с вашите изисквания!
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Основни свойства

Материал:
Дъвка
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номер На Модела:
HTD 5M
Тип:
времето колан
материал на колана:
Гума неопрен със сърцевина от фибростъкло
Дължина:
305mm
Ширина:
15mm
Брой на зъбите:
61
Подаване:
0.197(5.00 мм)
Височината На Колана:
0,15 инча(3,81 мм)
Височина На Зъба:
0,082(2,08 мм)
Полезен товар:
130Н/мм
Брой:
5шт

Избор на купувачи