Имитират дървен корпус флейта пиколо Сребърен ключ C Сплит-E дървена кутия
New

Имитират дървен корпус флейта пиколо Сребърен ключ C Сплит-E дървена кутия

BGN 378.00
BGN 398.40

В магазина

Надявам се, че всеки клиент щастливи покупки в нашия магазин. Благодаря за вашето внимание нас. Благодарим ви. и се надявам, че всеки наш клиент ще се наслаждават на пазаруването в магазина ми . ние ще редовно да разгледате нашия файл за обратна връзка и да оставят положителните оценки за всички наши добри клиенти. На връщане ще бъде дадена, след като сме получили стоката обратно на качеството на глоба.
1 Условия За Доставка
Митнически данъци и данък върху добавената стойност не е включен в цената на стоката и цената на доставката. Моля, бъдете търпеливи! Благодарим ви!
4 Политика За Връщане На Стоката
Ние ще дадем пълно възстановяване на парите си, ако продуктът, който сте получили, различен от описания.Вие знаете, че всеки филм или нетурал или спор да навреди и на двете страни, и няма да ви позволи наистина да реши проблема.и това няма да ви разочарова теб.
3 За Обслужване На Клиенти
Защото нашата цел е вашето удовлетворение. Надявам се, че всеки клиент може да остави положителен отзив за 5 звезди в класацията. Ако сте доволни от пазарувате тук, след това 5-звездни положителни оценки ще бъдат оценени по достойнство.Ние отговаряме на съобщения от понеделник до петък през нормалното работно време, както и на повечето съобщения, ние отговаряме в рамките на 1-2 работни дни.Моля,не оставяйте никакви отрицателни или нетуральных коментари и не отваряйте никакви спорове в , без комуникация, благодаря.
5 За Нас
Ние винаги предлагаме на нашите клиенти продукти и услуги от най-високо качество. Обикновено ние изпращаме извън стоки до вас на DHL, UPS, TNT, FEDEX, и EMS, въпреки че те не са безплатни, но може да се насладите на много добра отстъпка. Моля, свържете се с нас преди да изпратите всякакви стоки обратно. Благодарим ви!
. и ако имате някакви въпроси по отношение на всички сделката, моля, не се колебайте да се свържете с мен, преди да оставят някакви отзиви.

Основни свойства

Конструкция Дупки:
затворен
Номер На Модела:
както показват
Тон:
C
Материал На Корпуса:
Имитира дърво
Брой дупки:
както показват
is_customized:
Yes

Избор на купувачи