Портативен ултразвуков сензор дебелината на алуминиева пластина, AS860 стомана
New

Портативен ултразвуков сензор дебелината на алуминиева пластина, AS860 стомана

BGN 283.00
BGN 304.00

В магазина

тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.Например акустична скорост на стомана е 0,2330
-
1. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. when поръчка към нас; за руските купувачи, трябва да бъде едно изречение пълно име грузополучателя, освен това, ако фирмата не е на разположение и само за свои лични, бизнес, пратката ще трябва да бъде предаден на EMS само в Русия. Благодарим ви за разбирането!
1. (звукът се разпространява с различна скорост и чрез различни материали). 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Забележка : купувачът в Бразилия / Аржентина, трябва да бъде осигурено CNPJ (CPF) /VAT No. Това отнема само 1 минута, но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в !.

Основни свойства

търговска марка:
интелигентен сензор
Осветени Или Не:
ДА
Номер На Модела:
AS860
Обхват На Измерване:
1.0~300mm(stell)
Точност:
-/+(1% -/+0.1)мм

Избор на купувачи