здравеопазване турмалиновый мат електрическо отопление масажен матрак с Далечен инфрачервен радиация продукти с високо качество, директно от завода
New

здравеопазване турмалиновый мат електрическо отопление масажен матрак с Далечен инфрачервен радиация продукти с високо

BGN 319.00
BGN 398.40

В магазина


Spcifications :
Цвят : както е показано на фигура размер на продукта : 50cm X150cm материал : висококачествена PU+ нефритови камък / Турмалин/Германит масажна зона : цялото тяло на N. Ако по някакъв начин не са удовлетворени от покупката си, моля, дайте ни възможност да се реши този проблем.
Моля, обърнете внимание : за доставка :
1.Нефрит и произвежда отрицателни йони, които стимулират метаболизма на клетките. Сега можете да се насладите на предимствата на здраве и красота на сън на нефрит с удобството на нефритовой калъфки за възглавници.
В продължение На векове китайците са използвали нефрит като възглавница. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. за бройка : 7 кг показан продукт : умно дистанционно управление : пакет : линк към материали : сравнение на продукта : идеален за тези, които се използва : енергиен камък :
Как да се ползват масажен матрак :
1. Най-ранните нефрит възглавници са били изрязани от колена блокове с задълбочаване на главата.
1) гнездо за контрол на температурата и штепсельная вилица onnection са на място, отопление корпус плътно залепен.Ние се стремим нашите най-доброто, за да ви осигури най-надеждната, най-достъпен начин за обслужване на перевозкы на пратката. Благодаря ви за разбирането.
Нефрит хората са под специална медицинска помощ и са с ниско температурное значение на физическите характеристики на китайската медицина и пропагандируются първият ножным интеркулер temperatureteory, разработен от компанията health jade pillow.Нашата цел се състои в това, да се уверите, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас. включете контрол на температурата се поставя в гнездото храна.
Въведение нефрит нефрит е богата на микроелементи. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси. Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.

Основни свойства

Стандартно Напрежение:
220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
търговска марка:
Захар
Приложение:
Тяло
Размер:
Medium
Номер На Модела:
Мм-084
Материал:
като изложба на изображението
Цвят:
както е показано на фигура
Тегло:
7KG
Име:
Магнит Каменна Енергийно Одеяло
Материали:
Изкуствена кожа
Материал:
Нефритови камък / Турмалин / Германит и изкуствена кожа
Размер:
50cmX150cm

Избор на купувачи