10шт x 24-КАРАТОВО позлатена мед BFA 4 мм банан щекер мъжки конектор динамика
New

10шт x 24-КАРАТОВО позлатена мед BFA 4 мм банан щекер мъжки конектор динамика

BGN 24.00
BGN 28.18

В магазина

пълно възстановяване ще ви бъде даден, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.
В противен случай, моля, не се купуват
Ние сме на най-големия китайски пазар на електроника Huaqiang North Market.10шт x 24-КАРАТОВО позлатена мед BFA 4 мм банан щекер мъжки конектор динамика
Количество : 10 бр
Състояние :
Спекулация :
- 100% чисто нов и високо качество. Благодарим ви!
Правилата на връщане :
1.
Коментари :
1) Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отлична обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, много ви благодаря !!
2) Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и осигуряваме за вас. Извиняваме се за причиненото неудобство. Тези разходи са отговорност на купувача.
- чист меден проводник
- 24-КАРАТОВО златно покритие за по-добро предаване на сигнала
- Винт за заключване, няма нужда от диета
- подходящ кабел до 5 мм, лесно е подходящ за тел с размер до 4 мм. б) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Контакти :
Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас frist!
Благодаря ви за Вашата подкрепа !!!
. В празничния период вие няма да може да вземе дълъг процес на доставка, моля не резервирайте. Срок на доставка за всички поръчки ще се увеличи на 20 дни.
Пролетен фестивал на празнично уведомяване!!! Уважаеми Уважаеми клиенти, много ви благодарим за посещението на нашия онлайн магазин. Обаче ние отложи изпращането на всички стоки след празничния период на празника на пролетта (5 февруари 2018 година ~ 25 февруари 2018 г.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.

Основни свойства

търговска марка:
MAXRUINOR
Тип:
Адаптер
Приложение:
Осветление

Избор на купувачи