15 глави мини QQ пъпки от рози изкуствени цветя, изкуствени симулационни цветя за декорация на дома зелено растение стайни растения
New

15 глави мини QQ пъпки от рози изкуствени цветя, изкуствени симулационни цветя за декорация на дома зелено растение стайни

BGN 8.00
BGN 10.40

В магазина

Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
Бележки
* Всички детайли веднага от фабриката, можете да получите отстъпка ако правиш търговия на едро с големи количества.
Плащане
* Очаква се, че плащането ще бъде получена в рамките на 3 дни след приключване на аукциона.
Стоки се изпращат от Китай с помощта на въздушна поща, достигнат на повечето страни в рамките на 10-20 работни дни.
Политика за обратна връзка
* Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас. инструкциите за връщане и размяна. Благодарим ви!
Доставка
* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) по пощата препоръчана въздушна поща China post, под 2 кг обикновено се изпращат по пощата регистрирана поща China post, повече от 2 кг на EMS/DHL или изпратени по въздушна поща, China post, но разделени ви парцел в две или повече опаковки, колети .
* Детайлите са добре опаковани с везикулозната пакети и нормално са готови да бъдат потопени до вас в рамките на 3-7 дни след завършена и освобоженной обезщетение.Ние сме сигурни, че винаги има решение и сме сигурни, че не искаме да е лоша обратна връзка е там, където свършва транзакция.
Политика за връщане и размяна
* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте доволни ,можете да върнете продукта нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна.

Основни свойства

Тип:
Декоративни Цветя И Венци, Роза
Номер На Модела:
HGG010
Стил:
Цвете
Случай:
Украса
Приложение:
Крытое / подова украса; домашната градина само; сватба etc.
Място На Провеждане Ориге:
Китай
Цвят:
снимка
Материал:
Пластмаса
Индивидуално:
ДА
Добър:
Покажи Цвете

Избор на купувачи