Питър РЕН диамантена живопис кръст бод Диамантена бродерия мозайка Diy снимки от страз Сам Diamond фигура люляк
New

Питър РЕН диамантена живопис кръст бод Диамантена бродерия мозайка Diy снимки от страз Сам Diamond фигура люляк

BGN 12.00
BGN 20.43

В магазина

след тази стъпка, вашата работа ще е пълна! Преди извършване на плащането, моля, прочетете внимателно следващата съдържание, това ще ви гарантира щастлив и обиколка по магазините. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си.Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове.
[Съвети]
1. Диамант смола несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. Моля, ясно ни уведомите адресна информация на купувача при търговия, ние ще се борим, за да бъдат полезни на вас в същото време, и ние напълно уважаваме вашите бизнес тайни, никога не прави нищо вредно за интересите на поведение. Направи си САМ diamond draw човек, на всяка възраст може да бъде направен, тъй като, в това число деца, членове на семейството и така семейството е по-топло. (Пример : продуктът не съвпада с картината, не е представял идеалният размер на продукта, не видях, има дефекти и т. Линк преди етапите на операцията.
Питър РЕН диамантена живопис кръст бод Диамантена бродерия квадратна мозайка Diy снимки от страз Сам Diamond фигура люляк
Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-това е смола, всички мозаечни модели высверлены с помощта на диамант смола, базова карта с лепило фотобумагой. Представител на доставка : ако сте чуждестранни онлайн-търговци, ние можем да ви предоставим услугата представител за доставка. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Основни свойства

Размер:
25x20cm paper bags, 35x25cm paper bags, 40x30cm paper bags, 50x38cm Color box, 60x45cm Color box, 65x50cm Color box, 80x60cm Color box
търговска марка:
Питър РЕН
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Стил:
Pastorale
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
Материал:
Смола
Брой цветове:
30-45
Форма:
триизмерно изображение
Форма На Диаманта:
Площ
Вид На Модела:
Цвете
Рамка:
No
Външната Опаковка:
Опаковка кутии цвят или хартиени торбички
Комплекти диамант бродерия вътрешна детайл:
частици смола, основна тъкан, чертежи, щипки, плоча,
Състоянието на кръстат бод:
Недовършен,нуждаеща се от теб ръчно изработени
Процесът на производство на диамант стенописи:
Пробиване на колажи от квадратни частици смола
Бродерия на кръстат бод планински кристал материал:
Квадратни частици смола
Техника:
Направи си сам занаят кръстат бод ръкоделие Диамантена стенни живопис
Тип Набиране:
Мода декорация на дома
Diamond Тип:
Квадратно тренировка, тренировка пълно, бродерия Диаманта
Придържайте се към формата на диамант.:
квадрат кристали

Избор на купувачи