30 бр. / лот размер:12,5 мм прекрасен бял цветен дизайн джолан бутони, пластмасов бутон покритие за ризи, копчета от дрехи(ss-700)
New

30 бр. / лот размер:12,5 мм прекрасен бял цветен дизайн джолан бутони, пластмасов бутон покритие за ризи, копчета от дрехи(ss-700)

BGN 3.00
BGN 4.80

В магазина

ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.
Поради светлината снимки на истинския цвят на елемента ще се различават малко от снимките .
БЕЛЕЖКА :
(1) случайни превози.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, които сте получили, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми и да ви направи доволни.
Коментари
1. подробности ще бъдат потопени в рамките на 3-5 работни дни след вашето плащане.), моля, информирайте ни в най-скоро време.това обикновено отнема между 25 и 50 работни дни за пристигането на въздушна поща и отнема 5-10 работни дни за доставка. Моля, потвърдете получаването на продукта, след като сте ги получили.
(2) Ако искате да направите големи поръчки смесване(например повече от 6-8 серии), Ад ще се свърже ние сме на първо място. Ако не получите стоката , моля свържете се с нас, и тогава аз ще ви помогна да го следите. моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.
За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.5 mm прекрасен бял цветен дизайн джолан бутони, пластмасов бутон покритие за ризи, копчета от дрехи, сам аксесоари(ss-700)
Особености : чисто нови и качествени модни копчета.
Благодаря, че ни отделихте ми време! Добре дошли на гостите отново!.
Доставка
1. Понякога, поради лоши атмосферни условия или празна загуба на време за митническо оформяне.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.
Дефектни продукти трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката. моля, дайте ни положителна оценка.Ако имате други изисквания(включително разходите за доставка и т., можем да покажем по-малка сума на фактурата, но ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

Основни свойства

Вид На Продукта:
Бутони
Номер На Модела:
ss-700
Украса:
Дантела
Техника:
покритие
търговска марка:
Гансия
Характеристика:
Екологично Чист, Без Никел
Стил:
Джолан
Материал:
Пластмаса
Форма:
Цвете
Тип Бутони:
Дънкови Пуговица

Избор на купувачи