Серво 45Kg RV Рован тежкотоварни слон зацепленный метал-S8230MG
New

Серво 45Kg RV Рован тежкотоварни слон зацепленный метал-S8230MG

BGN 92.00
BGN 100.58

В магазина


- Ако смятате, че ние не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас и ни позволете да се реши този проблем, преди да ни оставят негативна или неутрална обратна връзка. Ние също имаме някои подробности за RC лодки и морски двигатели.
Детайли за доставка
- Детайлите ще бъдат потопени в рамките на работния ден 2 при получаване на освобоженную обезщетение. - Ние пускаме замяна, ако продуктът е получен дефектна или е изпратен грешен продукт. - Ускорена доставка на разположение на основание допълнителна стойност. Нашите цени не включват такава такса.Някои елементи може да намали разходите за доставка, ако използвате комбинирана доставка - пощенски превозвачът е отговорен за дата и време на доставка. За нас разпределяме всичко RC автомобили и части от двигателя на Rovan и King, които са напълно съвместими с HPI Baja. - Нормално за повечето страни (САЩ,Канада,Европа,Великобритания) ще вземе 10-20дайс. Ако не сме на правилната страна в наличност, а след това ние ще направим пълно възстановяване на парите.
- Никакво връщане не ще бъде взето след 14 дни деталя получени. - Международен купувачът носи отговорност за брокерски такси, вносни мита, GST, PST, QST или всякакви други тарифи, такси или такси. - Преди да се върнете, моля, направете снимка и я изпратете ни първо, благодаря
- Купувачът е отговорен за връщането на пратката.Някои елементи може да намали разходите за доставка, ако използвате комбинирана доставка - пощенски превозвачът е отговорен за дата и време на доставка. Нашите цени не включват такава такса. Ако имате нужда от тази услуга, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим няколко начина на доставка на избор,Благодаря - ние изпращаме пратката само на адрес на клиента на paypal, Моля, да потвърдите адреса си, преди да поръчате. Наш представител за обслужване на клиенти тук, за да се уверите, че сте доволни от нашите услуги.
Правила за връщане
- Ако детайл е повреден по време на доставка, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.

Основни свойства

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Технически параметри:
Стойност 8
За Тип Превозно Средство:
Автомобили
Принадлежности За Инструменти:
Събрани клас
Материал:
Метални
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Servos
RC Parts & Ркц:
Начало Ос
Актуализация На Части / Аксесоари:
ръка
Номер На Модела:
63028
Атрибути пълно с:
Монтаж
is_customized:
Yes

Избор на купувачи