40 бр. / компл. комплект за ремонт на дюзи AY-NEDYALKO-012, включително филтър, горивни инжектори, о-пръстен, пластмасов капак на Сондата
New

40 бр. / компл. комплект за ремонт на дюзи AY-NEDYALKO-012, включително филтър, горивни инжектори, о-пръстен, пластмасов капак

BGN 19.09

В магазина

Моля, винаги се уверете, че вашият адрес и номер за контакт са верни. условно депозиране
2.
Срок на доставка : чрез 1-10 дни след получаване на вашето плащане . ООД, spealized в автоматични резервни части, гостеприимсво до дознанию ние за подробности.
ЗА ТЕБЕ :
Скъпи, ние и фабрика и търговско сътрудничество.Благодарим ви!
1. възможност за договаряне на плащане. Pls посочват стойността за митнически дестинация, когато правите поръчката си на линия.
нещо като на снимката, но това ще се промени в съответствие с реалните части.6 мм червено кафяв
пластмасовите детайли-3018 11*5.7*6*3 мм за дюзи Denso
уплътнителни пръстени viton-2015 9*3 мм за инжектори densol, зелен
уплътнителни пръстени viton-2016 7. Така че ще трябва да изчака в продължение на 2-7 работни дни ,след като сте направили поръчката, а след това ние ще ви даде номер за проследяване.
първо трябва да се изпрати колет на склад експресна доставка ,а след това Експресна склада организира изпращането на колети на адреса си. Без вашите забележки, ние обикновено се показват детайлите на горивната инжектори или авточасти и пишем по-ниска търговски разходи и изпращаме стоката навреме, както и стоки ще бъдат маркирани като "подарък" или "модел" за лесно митническото оформяне.
Благодаря ви за вашето мнение
НИЕ СЪЩО ПРОДАВАТ МНОГО РАЗЛИЧНИ РЕМОНТНИ КОМПЛЕКТИ
. СМЕТКА В ЩАТСКИ ДОЛАРИ
3.
Начин на ПЛАЩАНЕ :
Моля, уверете се, че вие потвърждавате поръчката, когато получавате на стоките в добро състояние, защото, когато правите поръчка, парите се прехвърлят в набирателната сметка, а не за наша сметка.
40pcs в част в чанта с цип-lock, след това положенный в кутия
Или в зависимост от вашия пакет. 6мм черен
ОПАКОВКА :
Ние използваме най-добрата опаковка за запазване на целта за транспорт, или за цели на безопасността . комплект за ремонт на дюзи AY-NEDYALKO-012, включително филтър, горивни инжектори, о-пръстен, пластмасов капак на Сондата
подходящ за много сервизни комплекти инжектори
включително потоци :
забележка по размер детайли №
микрофилтър-102 A 10.

Основни свойства

търговска марка:
аюнес
За Марки Автомобили / Модели:
Мазда
Модел № :
RK012
Автомобили:
Взаимозаменяемый

Избор на купувачи