10шт празна бутилка с капкомер PE 3 мл в пластмасови бутилки, игла с винтова метален капак игла Безплатна доставка
New

10шт празна бутилка с капкомер PE 3 мл в пластмасови бутилки, игла с винтова метален капак игла Безплатна доставка

BGN 6.00
BGN 6.38

В магазина

В противен случай ще се счита, че стоката е получена. EMS : Продукт, изпратено от EMS, съответно на повечето страни в продължение на 7-10 дни. Благодарим ви! Високо качество го прави идеален вариант за вас.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Вашето запитване ще бъде отговорено в рамките на 8 часа. В противен случай ние ще достави на случаен принцип с различни цветове. Тема : име на продукта : пластмасови бутилки, материал : PE капацитет : 3 мл включва : бутилка, капачка, дълъг връх на връх : дълъг тънък накрайник тип на капака : метална игла на кутията цвят на капак : бял, черен, червен, оранжев, син, зелен
Ние сме професионален доставчик на за потребителска електроника и други продукти, всеки елемент, който можете да закупите от нас, е бил тестван преди да изпратите, и ние можем да гарантираме качеството.
Ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 2-5 работни дни след датата на плащане е изчистено, като имаме почти всички детайли instock. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Работни дни : от понеделник до петък ние предлагаме пълен работен ден 7/24, моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви проблеми с моя продукт. Време за пътуване : транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка. За Fedex доставка IE или DHL можем да предоставите валиден номер за проследяване на следващия ден, когато вашата поръчка ще бъде изпратена.
Празна бутилка от 3 мл PE 3 мл в пластмасови бутилки, игла с винтова метален капак игла Безплатна доставка
Много важно : Уважаеми Купувачи, моля, обърнете внимание на цветовете, които искате да поръчате, смесете достъпен поръчка, моля, свържете се с нас безплатно.

Основни свойства

Технически характеристики:
3 мл
Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Номер На Модела:
3mlPEM
Размер:
3ml

Избор на купувачи