За BMW E46 318i 320i 323i 325i 330i 4 врати Angel Eyes главоболие светлина за мъгла предни светлини 1998-2001year SN
New

За BMW E46 318i 320i 323i 325i 330i 4 врати Angel Eyes главоболие светлина за мъгла предни светлини 1998-2001year SN

BGN 686.21

В магазина

Тип Лампи Къси Светлини : Модел H1. Купувачите ще носят отговорност за разходите, ако това е необходимо. ако искате да инсталирате скрита ксенонова лампа. главоболие лампи имат обектива на проектора, и светлината ще бъде добре фокусирани. префасонира на външния вид с по-висока производителност на светлинния поток. Вид лампи светлината : модел H1. моля, свържете се с нас преди да поръчате . пощенски код/ пощенски код :
Митници и данъци върху вноса :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките или предоставяне
разходи. директен заместител. Той е лесен за инсталиране и е по-play-and-plug. Това щепсела и да играе. Въпреки това, ние трябва да събира допълнителна такса за тази промяна.за къси светлини с обектив проектор фарове. Ако купувач строг на лек повторенията, моля, помислете за това. Този обект представлява една двойка : лявата лампа и дясна лампа за едно използване на автомобила. тези фарове на светлината, предназначени за левостороннего с ( движение по дясната страна на пътя и волана се намира от лявата страна на колата ) . телефон за контакти не. Въпреки това, някои автомобили са чувствителни, ние препоръчваме на купувача да инсталирате тези фарове професионален инсталатора.
БЕЛЕЖКА :
Моля, отворете и проверете стоки; уверете се, че той е непокътнат, преди да го подпише.
В противен случай, няма никаква гаранция срещу транспорт!
Описание на продукта :
1. (моля, изпратете ни съобщение), или можете да го промените в собствения си местен професионалния пазар. Те могат да избират за инсталация галогенную крушка или скрита ксенонова крушка.
Единствената разлика е лек модел. Ние също можем да променим светлинен модел, за да го привлече за десен волан тук, в Китай.
И, моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи дали тези допълнителни разходи преди да започнете търговия или пазаруване. главоболие лампи имат същата връзка и тел, че и оригинални коли.

Основни свойства

търговска марка:
Супертунинг
Името На Модела:
За E46
Автомобили:
БМВ
Източник На Светлина:
ДРИБЛИРА
Вид На Материала:
PC&ABC
Напрежение:
12V
Модел автомобил:
Е46
Година:
1998-2001 година
специални характеристики:
ДРИБЛИРА
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Тип Елемент:
Ангелски Очи
Тегло На Продукта:
12kg

Избор на купувачи