4 саксията на европейския балкон и закрит саксия притежателя Градински поставка за цветя железни цветя беседка бял черен и меден цвят
New

4 саксията на европейския балкон и закрит саксия притежателя Градински поставка за цветя железни цветя беседка бял черен и

BGN 204.80

В магазина


1. Подробностите са потопени въздушна поща стълб кит;достигне по-голяма част от страните и вероизповедания в рамките на 15 до 30 работни дни.
2. ние доставяме части не е в рамките на 3 работния ден (без почивните дни и официалните празници) на получаваме компенсация. Ние ще ви изпратим продукта на вашия адрес, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен. Ако имате нужда от промяна на вашия адрес, моля, свържете се с нас.
3. Ако искате всяка друга превоз, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.
1. Ако имате някакви кустионс за детайли, това, което сте получили, моля свържете ние веднага. Ние позволете за вас възможно най-скоро, ако не сте доволни с подробности, а след това сте закупили, връщане на осъществено в рамките на 14 дни след като сте получили информация, или промяна на данните за Вас, моля обръща внимание, че разходите за транспорт на товари и такса за обработка на товари за върнати части трябва да бъдат оплащены вас.
1. Обратната връзка е много важна за нас, така че, моля, пишете ни на положителен резултат и въздействие. Ако не сте доволни по някаква причина, моля, свържете се с нас, преди да неутрален или отрицателен резултат на въздействието. Ние ще се реши проблема, докато не сте доволни. Благодаря ви много за вашата помощ. Разбира се, ние ще оставим положителен отзив за нашите добри купувачи.

Основни свойства

Размер На Листа:
Гигантски
Тип:
Саксии
Стил:
Европа
Условие За Ползване:
Етаж
Използва Се С:
Цвете / Зелено Растение
Покритие:
Прахово Покритие
Материал:
Метални
Вид На Метал:
molded стомана
търговска марка:
Панг-Кю
Тип:
беседки

Избор на купувачи