Конкретен Revolutio Kikko Hoshino рокля cosplay костюм сценичното изпълнение на дрехи, идеални за вас !
New

Конкретен Revolutio Kikko Hoshino рокля cosplay костюм сценичното изпълнение на дрехи, идеални за вас !

BGN 92.80

В магазина

ние ръчно изработени,така че имаме нужда от около 7-10 работни дни,за да направи костюм, ако костюм е трудно да се направи, това може да отнеме повече време.Ако там със сигурност има някои въпроси, то ние ще Ви частично рефаунд като компенсастион ,или можете да го изпратите обратно, ние ще ви пълно рефаунд.Благодарим ви.Но, моля,не се притеснявайте, само се свържете с нас, за да се удължи време на купувача.
Коментари
Вашата обратна връзка е много важна за нас,ако сте доволни от костюм, който сте получили, моля, оставете положителна оценка 5 звезди.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас на първо място,ние ще трябва да се справят с него и да ви даде задоволително решение.
Качество : когато вие получавате костюм, Ако има някакви проблеми с него,моля,свържете се с нас на първо място,и направете снимки, ние ще потвърдим това.
Преди пускането на поръчката.
Таблица с размери
Следпродажбено обслужване
Доставка : понякога там ще бъде зает в обществения транспорт, така че той да може малко да се забави. транспорт може малко да се забави понякога, моля, подгответе си костюм предварително.Ако няма подходящ размер, моля, дайте ни вашите измервания, можем да направим резервация за вас.Ако вашата дата на план срочна, моля свържете се с нас най-важното преди да направите поръчка по поръчка .Ако размерът е твърде голям, тогава той ще има обичай такса.Също така ние ще се свържем с изрично, за да ви помогне да намерите своя пакет.Ако вие имате срок на доставка, моля кажете ни, когато правите поръчка по поръчка.
Размер : моля, уверете се, че вашият размер правилен, ние правим костюм accordding до размера на която ни давате, ако давате грешен размер, не можете да го носите, когато сте го получите.
2 : моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.
1 : моля, в съответствие с графиката размер, за да изберете подходящия размер.Ако той загуби, то искаме да ви го отново, или ще Ви напълно refound.

Основни свойства

Размер:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Източник:
Бетонна Революция
Специална Употреба:
Костюми
Отдел Име:
Възрастен
Компоненти:
Нагоре
Пол:
Унисекс
Номер На Модела:
DD062005
търговска марка:
косерсуки
Тип На Източника На:
Аниме
Тип Елемент:
Комплекти
Компоненти:
рокля лък, чорапи
Материал:
униформи
Герои:
Кикко Хосино

Избор на купувачи