2 X Aosion закрит мол хлебарки електромагнитни вълни, за да отблъскват гони мравки, паяци, бълхи насекоми вредители мол
New

2 X Aosion закрит мол хлебарки електромагнитни вълни, за да отблъскват гони мравки, паяци, бълхи насекоми вредители мол

BGN 42.00
BGN 47.65

В магазина

Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание. (Във връзка с новите правила на Русия. околната среда е за дълго време никой не остава, моля, извадете щепсела
2.
Метод :
1. Благодаря ви за вашето добро разбиране!
. 5cm GS опаковка QTY 48 PCS N. След включване светва червена led контролната лампа и още един колеблив мигаща зелена светлина
което показва, че е излъчена електромагнитна вълна се дестилира вредители далеч. консумирана мощност 1-2 W честотен диапазон 45. електромагнитен экспеллер хлебарки е безвреден за начало на индивидуалните, хората и домашните любимци.5x39cm
Внимание :
1. Транзитно време може да има леко забавяне по време на празниците. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши тези проблеми.
Ние ще направим всичко възможно, за да се направи една добра оферта за всеки клиент. Хардуер, софтуер и схемата на нашите продукти са изцяло разработени от нас самите и са закупили десетки национални патентни сертификати.
- Подробностите ще обменяны или върнати при която продавачът е получил задържан продукт с оригиналния пакет. Външна продукти обхваща от Градински слънчев отпугивателя моловете, отпугивателя змии, отпугивателя птици, отпугивателя котки и отпугивателя кучета до пасивна инфрачервена отпугивателя животни.) Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.
- Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка и, моля, дайте ни номер за проследяване на доставката.
ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. можете да видите най-добър ефект след по-продължителна употреба на 2-3 седмици(тъй като тараканьи яйцата се превръщат във възрастни нуждите на около 3-4 седмици)
3. Моля, дайте ни шанс да направи всичко възможно, за да ви задоволи и да се получи подобрение.
Тъй като вашата обратна връзка, е наистина важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и услуга, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да остави отрицателен коментар или направи спор.

Основни свойства

Вид На Вредителя,:
Хлебарки
търговска марка:
AOSION
Сертификат:
CE, ROHS
покритие:
30sq. ft
ключови думи:
електромагнитен мол хлебарки
Функция:
е-вълна
Материал:
Материал ABS
Вид На Вредителя,:
Хлебарки
начин за борба с вредителите :
отстранявам
Характеристика:
Еко-Содружественный
Тип Штепсельной Вилици:
GS

Избор на купувачи