Безплатна доставка!(1000 бр. / лот) MJ-T3 конектор за маркуч, ABS чай съединение тръби 3 мм трипътен фитинги за тръби
New

Безплатна доставка!(1000 бр. / лот) MJ-T3 конектор за маркуч, ABS чай съединение тръби 3 мм трипътен фитинги за тръби

BGN 316.80

В магазина


Всички размери са налични!
Ако имате нужда от допълнителна помощ, моля свържете се с нас!
Срок за доставка
1. Голямо благодаря. (Ние имаме свой собствен сайт). материал PP
4.Ако искате да промените експрес-компания за сътрудничество, p lease ни информира, за да я провери цената за доставка. всички бразилски приятели трябва да се плати поръчката във вашия корпоративен името и адреса,както и с регистрационным номер на данъкоплатеца (също така,ако във вашата страна има някакви нови правила,моля, как се казва вашата страна), така че можете лесно да получите пратката. Моля, уведомете ни, когато плащате, ние перепроверим разходите за доставка.Ако не, PL лесно да ни информира за вашата идея, преди да даде отрицателна обратна връзка, всеки спор ще бъде решен на основата на взаимни ползи.
Инструкция за реда на смесване
1.Всички приятели на Русия трябва да се плати поръчката с вашия пълното име и пълен адрес с правилен пощенски код, за да можете лесно и бързо да взема един колет. целият размер на разположение
Снимка На Продукта :
Подходящ за широк спектър от приложения във фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост
и питие, лаборатория, химическа обработка и предаване, и
печат и етикетиране.
Изложба На Продукти
Описание на продукта и предимства :
1.
Коментари
1. Pl лесно отваряне на пратката и проверете ги, когато ги получите. Ако сте избрали разходите за доставка на повече,отколкото сте платили, ние имаме право да променя начина на доставка. Въздушна поща стълб кит като първи избор, и напълно безплатно термин перевозкы пратката се основава на въздушна поща стълб на кит .Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, pl ease ни дава положителна обратна връзка. Pl лесно да се провери с нас за детайли, преди да направите поръчка, така че да се избегнат грешки.всеки неизползван нашите продукти, изпращане на обратно е приемливо, но цената за доставка ще бъде ваша отговорност.

Основни свойства

Форма:
Намаляване на
Номер На Модела:
MJ-T3
Тип:
Чай
Материал:
Политен
Техника:
Кастинг
връзка:
Шапка
Код На Главата:
Кръг

Избор на купувачи