онлайн галерия на изкуствата цветя във ваза кристал картина на Едуард Мане, ръчно рисувани с високо качество
New

онлайн галерия на изкуствата цветя във ваза кристал картина на Едуард Мане, ръчно рисувани с високо качество

BGN 147.00
BGN 171.20

В магазина

Това обикновено отнема около 7-10 дни. намира се в провинция Фудзиен на Китай 2.
Отпечатък вода и името на художника в картината са премахнати от завършена картина. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате те да са включени. Експресна доставка на разположение в DHL, EMS, Fed Ex. Просто трябва да ни изпратите вашата заинтересована снимка и да ни уведомите размера,който искате да рисувате, ние организираме професионален художник, за да нарисува за вас. Оригиналите са направени известни и уважавани художници като Ван Гог, Моне и много други. продукти, които са повредени, не се възстановяват. Икономична Експресна : това обикновено отнема около 20-30 дни. Също така можем да western union и други плащания, моля, свържете се с нас за повече информация.
Възстановяване на суми 1. Нашите картини с маслени бои-това е истински копия, написани на ръка. Освен това, възпроизвеждането ще ви позволи да има копие на някои важни снимки или снимки на някои хора. Добре поръчка модел (снимка/снимки в платно) други F. докато се занимават с маслени картини от 2000 г.
Добре дошли в Jacky Gallery име на продукта : цветя ваза кристал ориентация : вертикална размер : като опции, изброени по-горе(1 инч=2. Ние много внимателно проучваме закупени от нас произведения. Когато получите колет?
Време на работа = от момента на получаване на вашата поръчка до момента на започване на изпращане на Вашата поръчка. кораб картини в света 4. Свържете се с нас за друг размер, ако имате нужда от него. Не натоварва и не обрамляясь. каква е разликата между ръчно рисувани с маслени бои и с гравюри? Щампи, които можете да намерите в много сайтове в интернет и в много магазини, това е просто на печатни изображения на оригинални картини. изглежда ли репродукция точно като оригинала? В галерията на Джаки репродукции са ръчно изработени. Минимално време : 5-10 дни. Време за доставка = с изпращане на пратката до момента на получаване от вас на пратката.

Основни свойства

Размер (Инчове):
18 X 27, 20 X 30, 24 X 36, 30 X 45, 40 X 60, 48 X 72
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Рисуване Живопис
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Импресионист
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
13
ИИД:
15237
M:
M2

Избор на купувачи