Децата на улицата Едуард Мунк картини за продажба room decor Собственоръчно високо качество
New

Децата на улицата Едуард Мунк картини за продажба room decor Собственоръчно високо качество

BGN 128.00
BGN 148.80

В магазина

каква е разликата между ръчно рисувани маслени картини и с гравюри? Щампи, които можете да намерите в много сайтове в интернет и в много магазини, това е просто отпечатани изображения на оригинални картини.
Добре дошли в Jacky Gallery подробности за продукта заглавие : Децата на улицата ориентация : хоризонтална размер : като опции, изброени по-горе(1 инч=2.кораб картини в света 4. Ние ще се погрижим за нашите копия, които се съдържат в едни и същи мазки на четката и техники, които е използвал оригинален художник.
Възстановяване на суми 1. Това обикновено отнема около 7-10 дни. 100% ръчно рисувани върху платно.намира се в провинция Фудзиен на Китай 2. За обратна връзка Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Това е вашата възможност да шедьовър на ръчно изработени. Оставете ни съобщение за подробности. изглежда ли репродукция точно като оригинала? В галерия " Jacky репродукции извършва ръчно. Какво е възпроизвеждане на маслената живопис? Възпроизвеждане на маслената живопис - това е възстановяването на оригинални ръчно изработени картини. Когато получите колет?
Време на работа = от момента на получаване на вашата поръчка до момента на започване на изпращане на Вашата поръчка. Добре поръчка модел (снимка/снимки в платно) други F. Може ли да се възпроизвеждат картина с моя снимка? Да, ние можем да се възпроизвеждат картина с маслени бои от всеки ясна картина или фотография. Експресна доставка на разположение в DHL, EMS, Fed Ex. Това се различава от начина на доставка. Оригиналите са изпълнени известни и уважавани художници като Ван Гог, Моне и много други. Освен това, възпроизвеждането ще ви позволи да има копие на някои важни снимки или снимки на някои хора. Моля, отбележете в своята поръчка, ако искате те да са включени. купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка.докато се занимават с маслени картини от 2000 г.

Основни свойства

Размер (Инчове):
24 X 24, 30 X 30, 36 X 36, 40 X 40, 48 X 48, 60 X 60
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Абстрактен
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
14
ИИД:
19761
M:
M1

Избор на купувачи