онлайн художествена галерия на Пещерата порт Домуа пейзажные картини на Клод Моне ръчно рисувани високо качество
New

онлайн художествена галерия на Пещерата порт Домуа пейзажные картини на Клод Моне ръчно рисувани високо качество

BGN 147.00
BGN 171.20

В магазина

повредената продукти не подлежи на връщане. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Целият пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Това обикновено отнема около 7-10 дни. Също така можем да western union и други плащания, моля, свържете се с нас за повече информация. Тази картина-репродукция, а не оригинал . купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка.
Възстановяване на суми 1. Освен това, възпроизвеждането ще ви позволи да има копие на някои важни снимки или снимки на някои хора. Ние много внимателно обмисля произведения, които придобиваме. Не промокнув и не обрамившись рамка.при получаване на пратката ние веднага връщаме пари. Свържете се с нас за получаване на друг размер, ако имате нужда от него. За обратна връзка Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.
Отпечатък вода и името на художника в картината са премахнати от завършена картина. Експресна доставка на разположение в DHL, EMS, Fed Ex. Моля, отбележете в своята поръчка, ако искате те да са включени. Ние ще се погрижим за нашите копия, които се съдържат в едни и същи мазки на четката и техники, които е използвал оригинален художник.
Добре дошли в Jacky Gallery Product details заглавие : The Grotto of Port-Domois, 1866 ориентация : хоризонтална размер : както е посочено по-горе(1 инч=2,54 см). Пример за плащане на нашата завършена, боядисване, ние получаваме плащането Esrow и кредитна карта по подразбиране. Нашите картини-репродукции на истински, написани на ръка. Въпреки това, тъй като картините са ръчно изработени и не са създадени от компютър, винаги има малка промяна между възпроизвеждане и оригинал/изображение.намира се в провинция Фудзиен на Китай 2. каква е разликата между ръчно рисувани маслени картини и с гравюри? Щампи, които можете да намерите в много сайтове в интернет и в много магазини, това е просто отпечатани изображения на оригинални картини.

Основни свойства

Размер (Инчове):
24 X 20, 32 X 24, 40 X 30, 48 X 36, 64 Х 48
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Импресионист
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
10
ИИД:
18263
M:
M2

Избор на купувачи