Нов LCD дисплей за Samsung ES90 ES91 ES95 ES99 камера с подсветка (дълъг кабел тип) (безплатна доставка+проследяващия код)
New

Нов LCD дисплей за Samsung ES90 ES91 ES95 ES99 камера с подсветка (дълъг кабел тип) (безплатна доставка+проследяващия код)

BGN 15.30

В магазина

Нашата цел е да осигури най-доброто обслужване за нашите клиенти и постигане на 100% удовлетворение на всички наши клиенти. Ние предоставихме на нашите клиенти високо ниво на удовлетвореност на нашите продукти, както и удовлетвореността. Можете да посочите желаното количество стоки, както и конкретна марка и номер на модела. За нас нашите уреди имат повече от десет години опит в бизнеса с ремонт на цифрови фотоапарати. Ние настояваме, че нашите услуги са бързи, така че ние ви гарантираме, че нашите ремонт ще отнеме не повече от 48 часа, а продуктите ни ще бъде изпратена в рамките на 24 часа от момента на покупката. На едро? Ако сте цифрово ремонт на центъра, които търсят силен доставчик, или ако искате да закупите нашите продукти в по-големи количества, можете да се свържете директно с нас.

Основни свойства

търговска марка:
DH
сензорен екран:
No
Съвместим Стил Камери:
Насочете И Снимайте Камери
LCD-комплект:
ДА
Съвместим Марка:
За Samsung
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
ЗА САМУНГА

Избор на купувачи