Нов оригинален автентичен електромагнитен клапан Festo VSVA-B-P53C-H-A2-1R2L spot 534778
New

Нов оригинален автентичен електромагнитен клапан Festo VSVA-B-P53C-H-A2-1R2L spot 534778

BGN 394.00
BGN 486.24

В магазина


Нов оригинален автентичен електромагнитен клапан Festo VSVA-B-P53 C-H-A2-1 R2 L spot 534778

Основни свойства

силата на:
Соленоид
Номер На Модела:
електромагнитен клапан
Температура на околната среда:
Нормална Температура
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Налягане:
вакуум
Размер На Пристанището:
-
Материал:
Сплав
Структура:
Регламент
Медийни файлове:
електромагнитен клапан

Избор на купувачи