FLyco Professional Body Washable самобръсначка за мъже с продължителност 45 минути акумулаторна самобръсначка 3D плаващи глави FS372
New

FLyco Professional Body Washable самобръсначка за мъже с продължителност 45 минути акумулаторна самобръсначка 3D плаващи глави

BGN 81.00
BGN 95.68

В магазина

6 мм
Нето тегло : 175,5 г
Характеристика на независим плаващ трехголовочный led дисплей за зареждане Soft-touch ключ използването на влажна или суха дъщерния на машинката 8 часа бързо зареждане ергономичен дизайн на дръжката
Съдържание на пакета
1 x чиста малка четка за коса
1 x карта следпродажбено обслужване
1 x инструкция за употреба
1 x зарядно устройство ще захранване на линия
1 x торба за прах
Внимание силно се препоръчва при първата употреба на продукта от потребителя максимално да изключите захранването, а след това да се зарежда батерията в продължение на 12 часа без прекъсване.4
Време за зареждане : 8 часа
Време за ползване : 45 минути (при пълно зареждане)
Размер : 140. Не се обръщай хранене в продължение на 24 часа.
Спецификация
Марка : FLYCO
Номер на модел : FS372
Цвят : очарователен лилаво
Вход : 100-220 V, 50/60 Hz
Изход : 2. Ако имате нужда от други преобразуватели на мощност, можете да ни остави съобщение и да напишете бележки за името на датчиците, ние ще направим доставка безплатно. Благодарим ви! (Всеки продукт е ограничена до един преобразувател на мощност)
. Имате нужда от малко време, за да свикне с бритве FLYCO, защото вашата кожа и брада трябва около един месец, за да се приспособи към всеки нов метод за бръснене. Не зареждайте самобръсначка, когато температурите са под 0 градуса по Целзий (32 градуса по Целзий ) или по-висока от 40 градуса по Целзий (104 градуса по Фаренхайт), където тя ще бъде изложена на пряка слънчева светлина или източник на топлина, или където много влага.
Проблеми с подмяна на бритвенной главата и ножевой мрежа :
За вашата лична хигиена и здраве ние силно препоръчваме да се замени бритвенную глава и ножевую окото на всеки 6-12 месеца.
Това бръснене на главата и прободни окото, подходящи за него, моля, купете си незабавно, за да получите повече отстъпки!
Проблеми с вилици : това бръснене на главата и прободни окото, подходящи за него, моля, купете си незабавно, за да получите повече отстъпки!
Нашият магазин безплатно ще предостави на съответния преобразувател на мощност в съответствие с придобити вас продукти и стандарт за контакти захранване във вашата страна.

Основни свойства

Тип Елемент:
Електрическа самобръсначка
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Пол:
Мъжки
Вид Хранене:
Акумулаторна батерия
Режим На Пране:
Измиване на цялото тяло
Време За Зареждане:
8h
Номер На Модела:
FS372
Характеристика:
тройно острие
Размер:
129*63*179mm
Време за излизане на пазара:
2014
Напрежение:
Global Universal(100-240V)
Време На Използване На:
45 минути
Модел Flyco:
FS372
С обрезным устройство:
ДА
Воспользуйся:
Лицето
търговска марка:
Flyco

Избор на купувачи