10 компл. (20 бр) 2.5x5. 5mm DC Power Female Jack Plug + plug жак жак адаптер
New

10 компл. (20 бр) 2.5x5. 5mm DC Power Female Jack Plug + plug жак жак адаптер

BGN 6.08

В магазина

5 mm (костюм 2. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас преди да наддават! Благодарим ви. 5mm DC Power женски конектор
10шт 2. удовлетвореността на клиентите е много важно за нас и нашата класация на обратна връзка отразява тази удовлетвореност. ние изпращаме само по подтвержденному адрес, представения .
6) ние ще изпратим стоката до адреса, който сте въвели в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка .
Добре дошли в нашия магазин
Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас
Описание
Лот от 20 парчета. Ние се стремим да отговорим на всички въпроси и да разреши всички проблеми колкото е възможно по-бързо.) Подробностите са потопени от Китай.
Късмет и приятно пазаруване! Поддържайте връзка и ние се надяваме да се видим отново в близко бъдеще!. Стоките могат да бъдат обединени в една фактура, но общата стойност на доставката ще бъде равна на сумата на разходите за доставката и обработка на всеки продукт.
Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 30 работни дни.Благодарим ви!
Международни Купувачи Забележка :
1. моля, свържете се с нас преди да изпратите вашата поръчка обратно, ние ще ви уведомим обратен адрес, след като сме получили пратката, ние ще ви върнем парите или обменяем им .Ако имате някакви въпроси, нашите служители за обслужване на клиенти ви поздравяват по електронна поща или ни се обадете. Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес в съвпада с адреса, на който искате да ни изпратите
5) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. моля, пишете ни, преди да остави някаква отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор в . Така че, ако имате някакви проблеми, моля незабавно ни пишете по електронната поща.
Моля, свържете се с нас в рамките на един месец, ако стоката не е пристигнала.

Основни свойства

Номер На Модела:
2. 5х5. 5

Избор на купувачи