Стекловолоконная плат алуминиево фолио лента изолация устойчиви на висока температура 50 мм
New

Стекловолоконная плат алуминиево фолио лента изолация устойчиви на висока температура 50 мм

BGN 21.44

В магазина

Ако не сте доволни от покупката, в никакъв случай, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.
Плащане :
1.
Връщане :
1.
Стекловолоконная плат алуминиево фолио лента изолация устойчиви на висока температура 50 мм
Търговско използване :
Продукт, основно използван за запечатване на водна пара въздушна тръба на борда на стъклена вата и система за въздушна тръба лист поцинкована стомана, и също соответствующ за запечатване на връзката страна алуминиево фолио и интерфейс.
Доставка :
1. Моля, свържете се с вашата страна? митническо s ще определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Благодаря ви за разбирането. за да доставка на пакет е бърза и точна, моля, моля пишете ни на телефонен номер, когато плащате оценявам!
3. пълното заплащане трябва да бъде получен в рамките на 7 работни дни след края на търга, ако имате проблеми с плащане, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Ако сте доволни от покупката и от нашето пълно обслужване, вашият коментар е много важно за успеха на нашия бизнес. приема Набирателни / кредитна карта / / Money букър т !
2.
Продуктови характеристики :
Висока якост на алуминиево фолио, покрита с висока адгезионной сила, висока начална адгезивным гумена чувствителен на натиск лепило, алуминиево фолио на една тръба от стекловаты и система от въздуховоди от поцинкована железен лист
Сопрягая, осигурява отлична пропускливост на водна пара, докато меко метално фолио в филе и неравна повърхност също много добре се комбинира
Техническо ръководство
Размери на продукта
Ширина : 50 мм
Дължина : 25 м
Дебелина : 7um
диапазон на толерантност : дебелина + 2ум; ширина + 2 mm; дължина + 0,2%;
продуктът трябва да се съхранява при стайна температура, за да се избегне влага. Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Основни свойства

Тип:
Лента
Номер На Модела:
BT25
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Електрически
Тип:
Лента

Избор на купувачи